EXCLUSIV Patronul unei tipografii, anchetat pentru tipărire şi utilizare de buletine de...

EXCLUSIV Patronul unei tipografii, anchetat pentru tipărire şi utilizare de buletine de vot false

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la secţia 4 au descins, aseară, la o tipografie din Timişoara după ce în urma unui apel la 112 s-a anunţat că în respectiva locaţie se tipăresc, ilegal, buletine de vot. Când agenţii au ajuns la tipografia Waldpress de pe strada Brânduşei au găsit sute de pagini tipărite care imitau un buletin de vot cu candidaţii de la consiliul local şi primăria Moraviţa şi pe care era scris anulat şi apărea o ştampilă „votat” pe UNPR. „Am primit comandă de la un client ca să tipărim aceşti fluturaşi care urmau să fie introduşi ca supliment într-un ziar. În nici un caz nu este un buletin de vot şi nici nu seamănă pentru că buletinul de vot e format A5 şi acesta este A4.


Era pusă o ştampilă pe primul loc unde era omul. În loc să analizăm cu discernământ această reclamaţie, ca să nu ne luăm după fiecare nebun, ne gândim dacă nu cumva o copie, un fluturaş ca acesta, este buletin de vot”, a comentat, în exclusivitate, pentru PRESSALERT.ro patronul tipografiei Waldpress, Liviu Burduzan. Comanda pentru tipărirea buletinelor de vot publicitare a fost făcută de candidatul UNPR pentru funcţia de primar al comunei Moraviţa, Florin Diamandescu, care  a fost în perioada 2005 – 2010, şeful singurului duty-free de la vama Naidaş din Caraş Severin, una din principalele porţi de intrare în ţară a ţigărilor de contrabandă.

Diamandescu a rămas fără materialele de propagandă pentru că, după ce au făcut cercetări la faţa locului, poliţiştii au ridicat toate cele 498 de pagini tipărite. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că „Poliţia a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tipărire şi utilizare de buletine de vot false faţă de administratorul tipografiei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.