Timişoara ar putea avea un muzeu al Revoluţiei din ’89

Timişoara ar putea avea un muzeu al Revoluţiei din ’89

3
DISTRIBUIȚI

Liberalul Ben-Oni Ardelean are, la fel ca şi colegul Nicolae Robu, planuri măreţe legate de Timişoara. Acesta a susținut, astăzi, că Timişoara are nevoie de dezvoltare, lucru pe care îl spun şi experţii internaţionali care certifică faptul că România mai are nevoie de un oraş puternic pe lângă Bucureşti.  „Am mers în Statele Unite şi promovează tot felul de nimicuri, gen clădiri vechi de 50 de ani. Cred că trebuie pus la punct un masterplan pentru un muzeu al revoluţiei.


Am avut invitaţi sute de străini care m-au întrebat, după ce i-am plimbat prin oraş, unde este muzeul revoluţiei şi nu am avut unde să-i duc ca să vadă tot ce ar trebui să se ştie”, a mai explicat Ardelean. Liberalul a susţinut că în multiplelele sale vizite în Statele Unite ale Americii a observat că Timişoara este cunoscută pentru titlul de oraş martir al revoluţiei. Una dintre variantele luate în calcul pentru „un muzeu al revoluţiei reprezentativ pentru Timişoara” este atragerea de fonduri private. Ben Oni Ardelean este nemulţumit de felul în care sunt promovate valorile oraşului şi spune că se poate mult mai bine şi că lobby-ul ar ajuta foarte mult.

3 COMENTARII

  1. Domnule Ardelean,vizitati Memorialul Revolutiei in noul sediu din fosta unitate militara (langa Facultatea de Arte). O sa ramaneti surprins dar chiar este un muzeu adevarat cu exponate si o multime de documente. Ma mira foarte tare faptul ca nu aveti „habar” de existenta acestui muzeu.
    Sper ca nu in toate problemele va documentati atat de „temeinic” mai ales ca sunteti cadru universitar si mai vreti sa fiti si parlamentar!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.