Cornel Sămărtinean: „Oamenii s-au săturat de politicieni care promit multe şi...

Cornel Sămărtinean: „Oamenii s-au săturat de politicieni care promit multe şi nu fac nimic” (P)

0
DISTRIBUIȚI

Cornel Samartinean, candidatul ARD în Colegiul I Camera Deputatilor continua intalnirile cu oamenii din colegiul I Timisoara. De data aceasta Corenl Samartinean s-a intalnit cu oamenii din cartierul Mehala, dar si cu alegatorii din centrul orasului.

“Vreau sa ma intalnesc personal cu cat mai multi locuitori din colegiu. Vreau sa ii cunosc si vreau sa ma cunoasca. Am discutat cu fiecare in parte, am fost felicitat pentru decizia de a candida, unii m-au tras poate pe nedrept la raspundere pentru unele greseli care nu imi apartin… Cert este un singur lucru: toti spun ca s-au saturat de politicieni care promit multe si nu fac nimic. Eu mi-am notat toate problemele ridicate de ei si ma voi bate sa le rezolv.


In plus, mi-am luat angajamentul  sa vin in fata lor periodic dupa ce voi fi ales si sa le spun ce am reusit sa rezolv si ce nu din ce am promis ca voi face”, a declarat Cornel Samartinean.

Printre problemele semnalate de locuitorii din Cartierul Mehala se numara lipsa unei legaturi mai directe cu Gara de Nord (locuitorii din Mehala trebuie sa ocoleasca jumatate din oras pentru a ajunge la Gara prin pasajul de pe strada Jiului), lipsa mai multor parcari ecologice, si lipsa unei sali de sport la scoala din cartier.

“Sunt probleme vechi, probleme care puteau sa fie foarte usor rezolvate in ultimii patru ani, daca alesii care sunt in functii acum si-ar fi dat interesul. Oamenii spun ca ultima data i-au vazut pe parlamentari prin cartier in urma cu patru ani. In aceste conditii, e clar ca pe problemele nu s-au rezolvat… Cum sa se rezolve cand parlamentarii nici macar nu au mai dat prin cartier?”

Cornel Samartinean le-a inmanat tuturor celor cu care s-a intalnit taloane pe care acestia pot sa scrie propunerile lor pentru Platforma electorala cu care acesta va pleca in Parlament. Aceste taloane completate pot fi duse la sediul de campanie de pe strada Gheorghe Lazar nr. 33. In plus, propunerile oamenilor pot fi trimise si in format electronic la adresa de email propuneri@cornelsamartinean.ro, prin SMS la numarul  0729 991 597, sau prin intermediul sectiunii Ce vrei TU sa fac EU pentru Timisoara de pe site-ul oficial www.cornelsamartinean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.