Frunzăverde cere înregistrarea Partidului Naţional Popular Liberal

Frunzăverde cere înregistrarea Partidului Naţional Popular Liberal

4
DISTRIBUIȚI
<


p>Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a solicitat în 30 octombrie, într-o adresă către OSIM, înregistrarea mărcii „Partidul Naţional Popular Liberal”, solicitarea fiind făcută în nume propriu, prin intermediul unui cabinet de avocatură, anunţă Mediafax.  Vicepreşedintele PNL solicită înregistrarea acestei mărci pentru patru categorii de activităţi în care să fie folosită, respectiv pentru „publicitate de orice natură, prin toate mijloacele de difuzare în masă inclusiv prin distribuirea de prospecte, direct sau prin poştă sau / şi distribuirea de eşantioane”, dar şi pentru „servicii ce permit unei persoane să comunice cu altă persoană sau cu alte persoane prin orice mijloace de comunicare orală sau / şi vizuală”.

De asemenea, marca pentru care Frunzăverde solicită certificat priveşte şi „servicii de educare şi formare a individului, de divertisment, amuzament sau/şi recreere inclusiv de prezentare către public a unor opere de artă plastică sau de literatură, în scop cultural sau educativ; cursuri şi conferinţe de cultură politică”, sau „servicii juridice, servicii personale şi sociale oferite de către terţi, destinate să satisfacă nevoile indivizilor; servicii de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi indivizilor; asistenţă şi consiliere în activităţi sociale şi politice”.

 

4 COMENTARII

 1. Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni!
  I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni!
  Si aceasta ciuma-n lume si aceste creaturi
  Nici rusine n-au sa ieie în smintitele lor guri
  Gloria neamului nostru spre-a o face de ocara,
  Indraznesc ca sa rosteasca pân� si numele tau… tara! Javra de bandit,thilhar,”CAPO”de contrabandisti.

 2. Tradatorule,l-ai tradat pe Lupu si Omer,in 2005,cu toata filiala lor de contrabandisti,numa pt.a-ti salva pielea ta de thilhar,Javra de tradator ce esti !!

 3. mai bine îi punea în „coad㔺i: social, democrat,creştin,socialist,ecologist,futurist,etc,etc…că lui Sorin îi cam plac toaaate!!!

 4. Mascariciul a decupat iar ziare așteptând cuminte in birou sa i se aducă o sticla de tuica? Stai linistit ayatollahule, o sa fi cel mai popular parnaias. Tic-tac, tic-tac…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.