Pesedistul Bojin a explicat de ce o sprijină pe protejata pedelistului Ostaficiuc

Pesedistul Bojin a explicat de ce o sprijină pe protejata pedelistului Ostaficiuc

9
DISTRIBUIȚI

Liderul Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a făcut astăzi o serie de precizări cu privire la proiectul prin care consilierilor bojin instalarejudeţeni li se cere să aprobe, joi, schimbarea „raportului de serviciu al D-nei Negrea Rodica prin mutarea definitivă, începând cu data de 01 ianuarie 2013, din funcţia publică de conducere de Director general în funcţia publică de conducere de Director general adjunct protecţie socială în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş”.  Bojin a explicat că mutarea este perfect legală „pentru că doamna Negrea, în conformitate cu legea, a solicitat eliberarea din funcţia de director general şi trecerea pe o funcţie inferioară, care se face prin a aprobarea ordonatorului de credit. Având respectul necesar am fost de acord cu trecere prin hotărâre  şi având în vedere că este o funcţie de importanţă.


În conformitate cu legea, trecerea dintr-o funcţie superioară într -o funcţie inferioară se face fără concurs. Am considerat că pentru mine este clar că un director care va fi prin concurs aprobat la nivelul direcţiei în perioada următoare este bine să fie făcut în linişte. După aceea se vor face evaluări necesare pentru perioada anilor viitori”.  Rodica Negrea era una dintre protejatele fostului preşedinte al CJ Timiş, pedelistul Constantin Ostaficiuc. Momentan Bojin nu ştie cine va asigura interimatul de la Protecţia Copilului până la o numire definitivă.

9 COMENTARII

 1. toata lumea stie ca vine psdista milutinovici , iar bojin nu stie ? hahahaha cat de prosti ne credeti ! iar la aitiem (itm) , sigur si singur pe post este handicapatul ala de kasai , hahahaha ….

 2. Domnule Bojin , nici nu stii ce greseala faci domnule!!!! femeia asta este o incapabila a distrus complect sistemul de protectie a copilului , nu a construit NIMIC a spulberat toti profesionistii care erau in sistem si si-a bagat protejatii ei si a lui Ostaficiuk…. mai gandestete eu unul simt ca ma dezamagiti in fiecare zi! incep sa regret votul dat.

 3. Cate explicatii dai Titule pentru protejata lui Ostaficiuc…vezi ca imaginea se erodeaza usor, mai ai trei ani jumate in functie. Nu te epuiza asa repede pentru tanti Negrea! Apropo, cum ramane cu adoptiile alea ciudate prin spatiul german? Parca madame Negrea intrase in vizorul unor anchetatori. Cand o sa explodeze si subiectul asta ce o sa mai spui? Ai grija, Bojine ca te frigi cu securista asta de nu te vezi!

 4. Mai Bojine, asa cum iti place tie sa te adresezi, cand te-am ales presedintele organizatiei PSD Timis ai declarat ca nu vei tolera nici un PDL ist in fuctiile publice. Cand ai candidat pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Timis din nou ne-ai promis ca zbori PDL-istii din functiile publice, am muncit pentru tine ca lumea sa te voteze, ne-ai mintit, vad acum ca acum o sustii pe PDLista de Rodica Negrea, macar ai curajul si o numeste tu direct fara sa bagi consilierii judeteni in fata daca tot spui ca este legala numirea.
  Verifica-i te rog spagile din adoptii cu cele 2 vile construite in cei 8 ani de zile.

 5. Da mai lasatio in fras, cine o sa mă învețe ce sa fac ca directoare, proasta de Carmen? Sau so iau totuși pe Carmen da mie frica ca mă pun rău cu rromii. Va rog sfatuitima draga redacție sa nu mapuce anu nou asa cu onoarea nereperata. Multumesc anticipat.

 6. Articol de 2 bani.
  E bine gandita masura luat de dl Bojin.
  Decat sa aduci oameni din exterior, care n-au prea avut tangenta cu sistemul, mai bine schimbi doar un post si pastrezi pe cat posibil garnitura.
  Dl Bojin a gandit situatia din punct de vedere al managerului, cum e mai bine pentru institutie.

 7. Fara pila asta, se ducea institutia de ripa? Cred ca au inceput si nenorocitii pesedisti din Timis, sa-si arate adevarata fata. Am vazut la emisiunea „In premiera”, saracia copiiilor parasiti din Timisoara. Astia nu fac politica , ci joaca alba-neagra cu cetatenii, pe spinarea carora traiesc. Vai de capul lor, ca politicieni nu-i poti numi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.