Care școli din Timiș au fost alese pentru evaluarea-pilot a Ministerului Învățământului

Care școli din Timiș au fost alese pentru evaluarea-pilot a Ministerului Învățământului

0
DISTRIBUIȚI

Ministerul Educaţiei a selectat şase unităţi de învăţământ din Timiş pentru „Evaluarea competenţelor fundamentale” ale elevilor de 13343168471315759669elevi-banci-scriind-31vt-vtclasa a II-a, a IV-a şi a VI-a. Evaluările pilot ale elevilor vor începe în 9 mai, subiectele fiind unice la nivel naţional. Astfel, elevii de clasa a II-a vor fi testaţi între 9 şi 10 mai la citit – scris şi matematică, elevii de clasa a IV-a vor fi evaluaţi pe 15 mai la Limba Română/Limba Maternă şi Matematică, iar cei de clasa a VI-a vor participa în 22 mai, dar nu se prevăd anumite discipline.


Cele şase şcoli din Timiş care au fost selectate de minister sunt: Şcoala gimnazială Grabaţ şi Şcoala gimnazială Nr. 24 din Timişoara, unde vor fi evaluaţi elevii de clasa a II-a, Şcoala Dumbrava şi Liceul Calderon – elevii de clasa a IV-a, şi Şcoala gimnazială Gottlob şi Şcoala Nr. 21 din Timişoara – elevii de clasa a VI-a.

Potrivit reprezentanţilor Inspectatului Şcolar Timiş, rezultatele evaluărilor naţionale nu vor fi trecute în catalog şi nu au ca scop ierarhizarea şcolilor, ci contribuie la realizarea unui scor mediu naţional al performanţelor elevilor şi la realizarea de studii şi cercetări.

Foto: cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.