Ce spune primarul despre noul său vice, Traian Stoia

Ce spune primarul despre noul său vice, Traian Stoia

4
DISTRIBUIȚI

Fără frică şi cu braţele deschise – aşa îl primeşte primarul Nicolae Robu pe noul viceprimar Traian Stoia, desemnat ieri de PSD 5Timiş. „În primul rând, eu am afirmat în repetate rânduri şi vă garantez că ceea ce v-am spus am spus şi în discuţiile intime, unele chiar între patru ochi. Domnul Stoia este unul dintre consilierii locali cei mai activi. A fost foarte preocupat în ultimele șapte luni, cât s-au scurs de la alegeri. Săptămânal a mai trecut pe la mine cu o listă de probleme şi am convingerea că poate fi un bun viceprimar”, a declarat Robu. Întrebat dacă se teme de faptul că îl va avea alături chiar pe viitorul său contracandidat la următoarele alegeri pentru primărie, în 2016, conform anunțului lui Titu Bojin care îl pregătește pe Stoia pentru cursă, Robu s-a arătat relaxat. „Nu mă preocupă de niciun fel în momentul de faţă cine îmi va fi contracandidat la funcţia de primar peste patru ani.


Preocuparea mea este să am cât mai multe realizări pentru timişoreni şi pentru Timişoara şi că îmi pot încheia mandatul cu care am fost învestit prin votul favorabil a peste 55.000 de timişoreni cu fruntea sus. Adică, dacă voi mai dori eu însumi un mandat, dacă timişorenii m-ar mai vrea primar pentu încă un mandat sunt lucruri care trebuie judecate atunci, şi nu acum”.

Vârsta lui Stoia, care are 69 de ani, nu va fi un atu pentru noul vice decât în ceea ce priveşte experienţa. Primarul susține că Țl-am interpretat ca pe un om cu forţă de muncă”. Atribuţiile viceprimarilor vor fi stabilite abia săptămâna viitoare. Asta pentu că Primăria Timişoara va funcţiona după o nouă organigramă. Ca primă întenţie, Stoia a anunţat că vrea stoparea cheltuirii inutile a banului public. Întrebat dacă se referă la administraţia Robu, edilul şef a explicat, bulversat la auzul veştii, că „nici într-un caz nu s-a referit la aşa ceva, pentru că nu există aşa ceva şi puteţi să îl intrebaţi, de altfel eu nu i-am ascultat declaraţia”.

 

4 COMENTARII

  1. las’ca-i bun,
    macar dom’ stoia n-o sa pune p*uxx pe fetili si nevestele tinere din primarie, cum facea acu’ fo 5 ani si dom’ Cojocare. ca si iel la capitolu’ p*uxx ie nexam. adica ipotent si in plus cu buba la prostata. vai de mama lor ca si stoia iese din sedinta mereu la pi*xxt(tot de la prostata). bine macar ca la amandoi nu le tremura mana ca inca n-au alzheimer, da’ vine si aia, n-avetz grija.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.