Explicația primarului pentru însușirea proiectelor lui Ciuhandu

Explicația primarului pentru însușirea proiectelor lui Ciuhandu

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a făcut astăzi noi precizări cu privire la banii cu care s-a întors de la Bucureşti, după ce a scris pe Facebook că robu gura„cele cinci proiecte totalizează aproximativ o treime din toţi banii alocaţi pe proiecte europene în întreaga ţară, în această etapă. Deci, pot afirma clar că m-am întors cu desaga plină. Cine nu vrea să vadă asta, n-are decât. Timişorenii vor vedea în curând oraşul în şantier şi avansul lucrărilor în alt ritm decât cel cu care au fost obişnuiţi şi ne vor judeca, şi pe mine, ca om care m-am angajat să fac pentru ei lucruri pe teren, nu pe hârtie şi pe cei ce şi-au făcut un modus vivendi din abordarea negativă a orice”.

Întrebat de ce nu a scris şi că proiectele sunt ale fostei administraţii şi că banii sunt de fapt din fonduri europene, Guvernul guvernul contribuind cu 14 milioane de lei la acestea,  Robu a lămurit că „nu despre asta trebuie să vorbim.  Are importanţă cine obţine banii pentu ele, rata de finanţare pentru ele este mică.


Dumneavoastră vă puteţi face proiectul. Vă puteţi face proiect de casă, dar o faceţi? Vă puteţi face un proiect pentru un Rolls Royce, dar îl aveţi?”  Robu s-a supărat când i-a fost reamintit faptul că și-a asumat multe din ideile vechii administrații. „Nu am nicio treabă cu liniile de tramvai, nu discut despre aşa ceva. Eu am iniţiat proiectul Timişoara viziune 2030”.  Şi, pentru a lămuri cât se poate de clar că nu se laudă cu nimic, Robu a întărit că „eu, dacă vine cel mai mare adversar al meu cu o idee valabilă acum şi este bună pentru Timişoara, îi strâng mâna, preiau ideea şi mă lupt să o implementez.  Nu mă preocupă paternităţile de idei, dar dacă cineva mă acuză, am cu ce să dau replică”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.