Jucătorii lui ACS Poli, plini de încredere. Vor să aibă doar victorii...

Jucătorii lui ACS Poli, plini de încredere. Vor să aibă doar victorii pe linie în returul campionatului

0
DISTRIBUIȚI

POLI-ANTRENAMENT IN FEBRUARIE2013 08

Fotbaliștii de la ACS Poli sunt deocamdată prinși cu amicalele, dar așteaptă cu optimism reînceperea returului. După zece amicale în care nu au suferit nicio înfrângere, jucătroii capătă din ce în ce mai multă încredere și speră să rămână și în retur ca și în tur, fără meci pierdut.

Jucătorii străini de la ACS Poli sunt lăudați mereu pentru felul în care se pregătesc și pentru seriozitate.


Sakir Redjepi, fundașul macedonean venit vara aceasta la Timișoara, spune că stagiul de pregătire din Antalya a fost foarte bun. ”Noi trebuie să muncim dublu pentru că ne așteaptă un retur mult mai dificil decât turul. Cantonamentul a fost în regulă din toate punctele de vedere, începând de la hotel, până la meciurile jucate. Am jucat cu echipe bune și nu am pierdut, asta arată că suntem o echipă bună”, a declarat Sakir Redjepi. În cantonament, Vali Velcea l-a luat și pe fundașul Cristian Bocșan, din generația născută în 1995. Juniorul a fost mulțumit de condițiile de pregătire și consideră că ACS Poli are avantajul colectivului foarte unit. ”A fost o perioadă bună de pregătire, cum puține echipe au ocazia să facă. Este o onoare pentru mine că am putut să mă antrenez alături de jucătorii de la echipa mare. Colectivul m-a primit foarte bine. La noi este un grup unit și cred că asta va duce și la rezultate bune”, a decarat Cristian Bocșan.

Sakir Redjepi a avut cuvinte de laudă pentru nou-veniții Ovidiu Petre și Mihai Dina. Fundașul macedonean a evoluat alături de Petre în Arabia și îl cunoaște ca jucător. ”Pe Ovidiu Petre îl știu din Arabia, e un jucător mare și, foarte important, un om cu caracter. Mă bucur să joc alături de el. Pe Mihai Dina nu îl cunosc atât de bine, dar a jucat în prima ligă și asta spune multe despre valoarea sa. Acum are nevoie de ceva timp pentru a se integra. Noi o să îl ajutăm să marcheze și va fi bine pentru toată echipa”, a precizat Sakir. Mâine, cei de la ACS Poli joacă un amical în Serbia, cu formația de primă ligă FK Smederevo, pe locul 16 (adică ultimul) în campionat.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.