Care sunt cei trei baschetbaliști din Timișoara la All-Star Game

Care sunt cei trei baschetbaliști din Timișoara la All-Star Game

0
DISTRIBUIȚI

archie

Cele două echipe timișorene din prima ligă de baschet masculin, BC Timișoara și BC Timba, vor avea trei reprezentanți la ediția din acest an a All-Star Game, de la Craiova. Luni, 18 martie, vor lupta în echipa Nordului Zlatko Jovanovic, Dominique Archie și Chief Kickingstallionsims.

Echipa Nordului va fi condusă de pe bancă de Marcel Țenter de la Gaz Metan Mediaș și de Cristian Achim, antrenorul liderului CSM Oradea. BC Timișoara are doi reprezentanți, Zlatko Jovanovic pentru postul de conducător de joc, și Dominique Archie, pe postul de extremă.


Anul trecut, Jovanovic s-a remarcat după ce a câștigat concursul de aruncări de trei puncte la ediția de la Timișoara. Archie, favorit la concursul de slamdunk, a ratat însă mai multe aruncări. Anul acesta are o nouă șansă.

De la Timba a impresionat înaltul pivot cu origini navajo, Chief Kickingstallionsims. Pivotul ”urșilor” s-a remarcat în special prin capacele spectaculoase și poate da și el slamdunkuri care să smulgă aplauzele publicului. La All-Star Game va avea loc meciul dintre echipa Nordului și cea a Sudului, cu antrenorii Andelko Mandic de la Craiova și Tudor Costescu de la Pitești. De asemenea, se vor organiza concursuri de aruncări de trei puncte și slamdunk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.