De ce ameninţă Robu firma care trebuie să repare străzile din Timişoara...

De ce ameninţă Robu firma care trebuie să repare străzile din Timişoara cu rezilierea contractului

1
DISTRIBUIȚI

robu01

Primarul Nicolae Robu a dezvăluit astăzi că are problem de comunicare cu firma Strabag, care are contract încheiat cu primăria pentru refacerea străzilor din oraş. Mai précis, primarul a recunoscut că, de mai bine de două săpătmâni, reprezentanţii firmei nu mai răspund la apelurile municipalităţii, iar reabilitarea a intrat în impas. Situaţia este cu atât mai neplăcută cu cât s-au început lucrările de întreţinere a străzilor.


Angajaţii Drumco vor interveni pe străzile Ştefan cel Mare, Polonă, Ioan Slavici, Popa Şapcă. Demetriade, Amforei şi Cerbului. Pe marginea situaţiei de la Strabag edilul şef a comentat că „ne îngrijorează lucrul acesta pentru că o bună parte din oraş are contract cu firma Strabag şi în lipsa responsabilităţii de onoare a contracului nu putem asigura repararea atât de necesară a respectivelor străzi.  Vom face chiar astăzi o notificare ultimativă către conducerea firmei şi în cazul în care nu ne răspunde, vom rezilia contractul astfel încât să ne putem crea posibilitatea de intervenţie în regim de forţă majoră cu ajutorul altor firme, pentru că nu putem lăsa străzile pline de gropi”.

 

1 COMENTARIU

  1. Un contract nu poate fi reziliat atat de usor…. Iar daca partea impricinata ataca rezilierea in instanta, situatia se poate tergiversa cativa ani …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.