Handbaliștii de la Poli merg „să-și vândă scump pielea” în meciul cu...

Handbaliștii de la Poli merg „să-și vândă scump pielea” în meciul cu Știința Bacău

0
DISTRIBUIȚI

handbal csupoli02

CSU Poli are meci dificil mâine la Bacău, pe terenul vicecampioanei. Echipa vine după o serie de jocuri bune și handbaliștii alb-violeți sunt optimiști că pot obține cel puțin un punct din meciul cu Știința Bacău.

Partida se joacă la mijlocul săptămânii deoarece Bacăul joacă în weekend în Cupa EHF. Timișorenii vin după două victorii consecutive, cu Pandurii Târgu-Jiu și CSM Ploiești și sunt neînvinși în deplasare în retur.


De aceea, bănățenii au speranțe și de la jocul cu Știiința Bacău, formație situată acum pe locul trei  în Liga națională, cu 24 de puncte. ”Avem un moral foarte bun, ne așteaptă un meci foarte greu miercuri la Bacău, pe care vrem să îl abordăm foarte serios și cu gândul la puncte. Ne ducem să obținem cel puțin un punct la Bacău, e bun și un egal. Mergem să ne vindem scump pielea, suntem încrezători, am făcut o serie de meciuri foarte bune”, a declarat antrenorul secund Dan Dumitru, după meciul de sâmbătă cu Ploieștiul.

În tur, moldovenii pregătiți de selecționerul naționalei Eliodor Voica au câștigat cu 24-21 la Timișoara în primul meci pierdut acasă de Poli în acest sezon. Jucătorii nu se tem de un arbitraj potrivnic, deși de-a lungul timpului multe echipe s-au plâns de problema asta în meciurile de la Bacău. ”Putem face un meci bun la Bacău, pentru că valorile în campionat sunt destul de echilibrate. Bacăul nu esteo echipă de neînvins, dar este o deplasare grea, încercăm să jucăm un handbal plăcut spectatorilor. Cu arbitrajul este o altă discuție, nu vrem să intrăm în polemici, ne vedem doar de jocul nostru din teren. Ne dorim să rămânem neînvinși în deplasare”, a declarat Mihai Timofte, unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei. În acest sezon, Știința Bacău a pierdut la Ploiești, la Odorhei și la CSM București, toate meciuri din tur. Meciul se va juca de la ora 19.00, va fi transmis de Digisport și va fi arbitrat de Ionuț Barbu și Adrian Manafu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.