Locul surpriză unde primarul a primit confirmarea că a făcut bine cu...

Locul surpriză unde primarul a primit confirmarea că a făcut bine cu maidanezii

5
DISTRIBUIȚI

caine ud

Nu pierde nicio ocazie să se laude cu rezultatele sondajelor pe care le face pe Facebook şi mai nou cu faptul că a reuşit să demoleze „Acvariul” şi nu se opreşte aici. Întrebat , ieri, dacă nu se teme că oamenii îi vor sări în cap pentru că a a introdus obligaţia ca toţi câinii care nu sunt de rasă să fie sterilizaţi, Robu a lămurit că iniţativa lui este foarte bine primită de cetăţeni.


Ca să arate că nu spune vorbe goale, edilul şef povestit că „am fost în urmă cu două săptămâni să mă tund şi mi-a spus o doamnă: vă mulţumesc pentru ceea ce faceţi, eu am o vecină dusă cu pluta care creşte nouă câini. Suntem în curte comună, ne terorizează pe toţi”. Mândru, primarul a continuat „spre lauda şi spre cinstatea lor protectorii de animele au fost total de acord cu mine şi chiar m-au aplaudat dacă noi lăsăm ca haite de câini să îi atace pe cetăţeni câinii vor deveni animale dezavuate. Dacă iubim cu adevărat câinii, trebuie să facem astfel încât ei să nu ajungă în postura de a fi urâţi”. Pe larg, despre hotărârea adoptată în consiliul local puteţi citi pe larg aici .

5 COMENTARII

  1. Celor de mai sus…. inseamna ca o stire de genul asta va place nespus…

    Studenta din Timișoara ”ruptă” de o haită de câini a fost externată! Tânăra se teme să iasă din casă de frica maidanezilor

    Asta vrem????!!!

  2. D-le primar, ce spuneti D-voastra este un caz izolat, de 2 ani locuitorii de pe str.Randunelelor fac sesizari la primarie si la societatea de hingheri, in legatura cu cainii de pe strada lor,pe care -i hraneste o familie de oameni nebuni si betivi, caini care sar asupra copiilor si la toti trecatorii. Raspunsul primit de fiecare data a fost acela ca „a fost prins un caine de culoare rosie”, in realitate pe strada fiind 6-8 caini,care insa vin seara si dimineata la mancrea pusa de cei doi, cand cei de la hingheri nu lucreaza !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.