Ministrul Culturii vine la Timișoara, pentru a pune la punct proiectul Muzeului...

Ministrul Culturii vine la Timișoara, pentru a pune la punct proiectul Muzeului Revoluției

2
DISTRIBUIȚI

barbu_agerpres_1be374f43d

Senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a dat astăzi asigurări că proiectul Muzeului Revoluției nu este doar un subiect local, ci trezește interes și la București. „Muzeul Revoluţiei este un proiect care mă preocupă în mod deosebit şi pe care sper să-l pot realiza mult mai repede. Există interes la nivel local şi central. Peste două săptămâni, domnul ministru al Culturii, Daniel Barbu, va veni în Timişoara pentru a discuta acest subiect. Domnul ministru Barbu m-a asigurat că îşi dă interesul ca acest proiect să demareze cât mai repede şi să reprezinte un plus de valoare pentru Timişoara şi România. Un muzeu al Revoluţiei din 1989 este absolut imperativ să existe în spaţiul românesc, ţinând cont că Timişoara este cunoscută în lume şi prin Revoluţia din 1989.


Sunt avansate mai multe propuneri, vrem să constituim un grup de lucru care, din punct de vedere tehnic, va analiza toate posibilităţile vizavi de spaţiu şi de dotări”, a anunţat senatorul liberal Ben-Oni Ardelean.

Realizarea unui muzeu al revoluţiei la Timişoara a fost unul din obiectivele de campanie ale acestuia. Aşa cum anunţa şi edilul şef Nicolae Robu, o posibilă locaţie pentru muzeu ar putrea fi în subpasajul din Piaţa Operei.  Şi, până va face rost de bani pentru a ridica muzeul, Ardelean va pleca duminică în Coreea de Sud unde va avea întâlniri cu mai multe personalităţi printre care primari, preşedinţi de formaţiuni politice,  rectori şi nu în ultimul rând oameni de afaceri.  Întrebat ce vrea să aducă la Timişoara de acolo, Ardelean a explicat „sper să pot să aduc investiţii. Aşa cum ştiţi, Coreea de Sud este una din primele ţări în lume ca şi potenţial economic. Sunt foarte multe companii care deja au investit în România şi au capacităţi foarte ridicate. M-ar interesa să existe un parteneriat între diverse primării”.

 

2 COMENTARII

  1. Cel mai penibil pseudo ministru. S-a aplecat amaratul si unsurosul dracului , pana-n pamant in fata piratului la treicoceni atunci cand a depus juramantul. Un individ marunt si penibil , dar cu ifose de mare ‘telectual….

  2. asta-i „MINISTRU” ma’ !!! !!! uita-te la el ,baga-ti-ai ALUP in ma-ta de „om”,cum sa ajunga un LACHE ca asta ministru’,cum sa pui o flegma ca asta sa reprezinte cultura intr-o tara !!!! PLM de romani idioti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.