Robu promite 500 de apartamente ANL noi. Cât vor costa locuințele pentru...

Robu promite 500 de apartamente ANL noi. Cât vor costa locuințele pentru tineri

2
DISTRIBUIȚI

saiftimsa_2030_blocurijimbolia

Proiectul apartamentelor de tip ANL va fi revigorat la Timișoara. Cel puțin, asta spun autoritățile locale. 500 de apartamente noi şi 80 – 100 de case realizate de ANL a căror construcţie ar urma să începă în câteva luni – asta le promite edilul şef Nicolae Robu timişorenilor.  Primarul a declarat astăzi că „am avut astăzi o întrevedere cu o delegaţia ANL condusă de directorul general la nivel naţioal şi am stabilit că vom demara în următoarele luni construcţia de locuinţe ANL în Timişoara.


Vom avea două proiecte, unul de realizare a 500 de apartamente în blocuri P+8 în zona Grigore Alexandrescu şi 80 – 100 de case în zona Cerbului şi strada Dimineţii în zona Fratelia”. Momentan, sunt aproximativ 600 de persoane în aşteptare pe listele ANL şi cei deja înscrişi vor avea prioritate.

Locuinţele vor fi făcute pe bază de credit ipotecar, primăria va pune la dispoziţie terenul  şi va asigura utilităţile. Robu a prezentat şi o listă de preţuri. Astfel pentru un apartament cu o cameră de 39 – 41 mp, doritorii vor plăti 25.600 –  28 000 euro cu TVA inclus. Un apartament cu două camere de 57, 34 mp  va costa între 37.300 şi 42 000 euro, iar un apartament cu trei camere de 62, 46 mp,  45.200 şi 51.500 euro.  În Timişoara s-au construit, în perioada 2003 – 2009, 280 de apartamente ANL.

Şi, după ce a vopsit camera 12 de la Pirmărie în galbenul de la Politehnică, edilul şef n-a ratat nici acum momentul să-și exprime preferințele cromatice. „I-am atenţionat pe cei de la ANL că ne dorim culori deschise pentru că trebuie să ieşim din paradigma cenuşiului”.

 

2 COMENTARII

  1. Yoyyyyyyyyyyy….
    Cred ca ANL abia asteapta asemenea propuneri – nici o piedica nu poate exista….. in calea planurilor marete ale primarului …..
    Ce-am vrut sa intreb: da’ de unde au bani & garantii cele 500 de familii fericite? Ca daca le au, si-ar putea cumpara oricum prin programul „Prima casa”, nu?…

  2. Johnny ai perfecta dreptate , dar uite ca statul nu ofera nimic tinerilor proaspesti casatoriti o mana de ajutor ,sunt casatorit de 2 ani si am inceput sa imi dau seama ca statul doar Ia taxe nu si ajuta tineri in ziua de azi . pacat de aceste lucruri nu iti mai vine sa faci copil cand te gandesti in ce hal sunt tratati oameni……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.