Timişorenii care vor o lume „verde”, invitaţi să se înscrie la „Let’s...

Timişorenii care vor o lume „verde”, invitaţi să se înscrie la „Let’s Do It, România”

0
DISTRIBUIȚI

verde

Cea mai mare curăţenie generală din România va avea o nouă ediţie în acest ani, iar locuitorii judeţului nostru sunt invitaţi să se înscrie şi ei la acţiunea „Let’s Do It, România!”. Organizatorii şi-au propus ca la ediţia din acest an numărul voluntarilor să crească de la 650.000 la un milion.


„Let’s Do It!” reuşeşte să mobilizeze peste şapte milioane de voluntari în acţiuni de curăţenie şi educaţie. „Oamenii par să nu mai fie mulţumiţi de modul în care sunt organizate lucrurile şi sunt gată să-şi asume un rol activ pentru a da startul la schimbare”, a explicat Rainer Nolvak, unul dintre iniţiatorii mişcării.

Şi în acest an, proiectul va beneficia de sprijinul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice. Rovana Plumb, ministrul Mediului, este de părere că „asumarea unui rol activ al societăţii civile şi participarea cetăţenilor într-un număr foarte mare la acţiuni ecologice sunt elemente esenţiale pentru îmbunătăţirea condiţiilor de mediu din România. „Let’s Do It, Romania!” ne oferă posibilitatea să ajutăm natura, să o curăţăm de deşeuri şi să arătăm că suntem responsabili”. Persoanele care doresc să sprijine acţiunea din 28 septembrie se pot înscrie pe site-ul EcoStuff România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.