Un bărbat și-a făcut card la bancă, s-a angajat și și-a făcut...

Un bărbat și-a făcut card la bancă, s-a angajat și și-a făcut abonament de mobil cu buletinul altei persoane. Greșeala copilărească ce l-a dat de gol

0
DISTRIBUIȚI

img5135aadf0818f

Polițiștii locali au surprins un bărbat azi-noapte, în centrul orașului, care se legitima cu buletinul unei alte persoane. Acesta a reușit să ducă de nas reprezentanți ai unor instituții timp de un an.

Agenții au stabilit că acesta folosea actul de identitate al unui bărbat din Timișoara, iar numele său real este T. Vasile, are 41 de ani și este din Onești – Bacău. Proasta creștere l-a dat de gol pe bărbat, după ce, de un an, își ascundea cu succes identitatea reală.


El a fost oprit de polițiștii locali pentru că a aruncat ambalaje pe jos. Iar când i-au cerut buletinul, au descoperit că nu era al lui. Bărbatul mai avea la el și o autorizație de stivuitorist, un card bancar pe numele persoanei ale cărei acte le folosea și a declarat că s-a angajat la o firmă din Timișoara și și-a făcut abonament pe o rețea de telefonie mobilă. El a făcut toate aceste lucruri fără ca cineva să descopere că folosea acte străine. Băcăuanul le-a mai povestit polițiștilor că a găsit actele în vara anului trecut și că și-a pierdut propriile documente în aceeași perioadă în urma unei altercații în Gara de Nord. Bărbatul a fost predat Secției 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor pentru fals privind identitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.