Cântare ca între prieteni cu Mircea Baniciu şi gaşca sa GALERIE FOTO

Cântare ca între prieteni cu Mircea Baniciu şi gaşca sa GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-84223557">

baniciu (33) [1024x768]

Melomanii timişoreni au avut parte de un eveniment special, aseară,  susţinut de o voce care a încântat multe generaţii, Mircea Baniciu, alături de care s-au aflat alţi muzicieni legendari.

Recitalul desfăşurat în faţa unui public cât se poate de numeros la Porto Arte a avut parte de aplauze furtunoase şi o atmosferă intimă, cele trei reprize muzicale care s-au întins până după miezul nopţii prilejuindu-le celor prezenţi momente memorabile, colorate cu poveşti interesante. A fost o cântare plină de snoave, ca-ntre prieteni, cu un public care a reuşit să creeze o atmosferă de vis, printre cei aflaţi la faţa locului numărându-se de la copii de grădiniţă până la melomani trecuţi de a doua tinereţe, din tagma acelora care au prins vremurile de aur ale Phoenix-ului.

Invitatul special al acestui concert a fost Josef Ioji Kappl (ex – Phoenix), care cu ocazia concertului precedent susţinut în oraşul nostru de Mircea Baniciu n-a mai ajuns la faţa locului. De această dată, binecunoscutul basist a avut o prestaţie aplaudată la scenă deschisă. Un alt invitat surpriză al recitalului a fost Marius Baţu (Poesis), care de altfel a şi deschis concertul. Alături de ei s-au aflat şi Vladi Cnejevici şi Teo Boar, acesta din urmă reuşind să-şi surprindă fanii la un moment dat cântând două piese din repertoriul „operelor şi operetelor pentru adulţi“, şi beneficiind de aplauze furtunoase pentru prestaţia sa cu „O sole mio”.

În debutul piesei Vara la ţară, Mircea Baniciu a fredonat din nou spre amuzamentul tuturor şi câteva acorduri din hitul lui Connect – R, „Vara nu dorm“, iar după concert, muzicienii au acordat autografe şi au stat la poveşti alături de prieteni timişoreni şi arădeni, până spre orele mici ale dimineţii.

Foto: Sebastian Puraci

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.