Explozii la maratonul din Boston UPDATE 6 Bilanțul atentatelor

Explozii la maratonul din Boston UPDATE 6 Bilanțul atentatelor

0
DISTRIBUIȚI

boston explosions

Două explozii au avut loc în apropierea liniei de final a maratonului din Boston, cartierul general al organizatorilor fiind închis din cauza incidentului. Jurnaliştii din centrul de presă al evenimentului au relatat că au auzit două explozii, anunță Mediafax.  Cel puţin 12 oameni au fost răniţi în exploziile produse la maratonul din Boston, anunţă surse citate de CBS News. Hotelul Fairmount Copley Plaza în care este cartierul general al evenimentului sportiv a fost închis ca urmare a incidentului. Potrivit CNN, cel puţin şase persoane au fost rănite în cele două deflagraţii „majore”. La locul incidentului au sosit zeci de ambulanţe şi vehicule ale serviciilor de securitate.

UPDATE 1 Cel puțin trei morți după cele două explozii, au declarat surse citate de Fox News.


Numărul răniților a ajuns la 22. Poliția din Boston a confirmat, până acum, doi morți și 23 de răniți.

UPDATE 2  Încă două dispozitive explozive au fost depistate în Boston şi au fost dezamorsate, anunţă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de CNN.

UPDATE 3 Autoritățile au confirmat, în cadrul unei conferințe de presă,  că o explozie a avut loc și la biblioteca JFK.

UPDATE 4 Exploziile produse la maratonul din Boston sunt un „atac terorist”, anunţă autorităţile americane. Cele două explozii de la maraton au fost cauzate de dispozitive explozive declanşate aproape simultan, la 15-20 de metri distanţă unul de celălalt, în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston, a declarat şeful poliţiei din Boston, Ed Davis.  Poliţia din Boston a îndemnat cetăţenii să dea dovadă de prudenţă şi să evite ieşirile neesenţiale.

UPDATE 5 Autorităţile au reţinut un suspect, din primele informaţii cetăţean saudit, care este păzit la spital, fiind rănit în urma exploziilor. Informaţia a fost dezminţită de anchetatorii americani ulterior.

UPDATE 6 Bilanţul preliminar al atentatelor din Boston este de cel puţin trei morţi şi 144 de răniţi, conform unor surse medicale şi poliţiei, relatează CNN.

 

 

 

Sursa foto http://www.businessinsider.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.