”Leopardele” de la CFR, o nouă victorie la scor în sferturile Cupei...

”Leopardele” de la CFR, o nouă victorie la scor în sferturile Cupei României

0
DISTRIBUIȚI
fotbal fete04_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Echipa de fotbal feminin de la CFR Timișoara a câștigat astăzi cu 11-2 meciul cu Universitatea Alexandria din sferturile Cupei României. Fetele au făcut din nou un meci foarte bun și cu goluri spectaculoase, din lovituri libere de la mare distanță sau cu călcâiul, chiar dacă în continuare nu au o portăriță de meserie.

De data aceasta, Florin Bugar a trimis-o pe Larisa Sîrbovan în poartă în locul Claudiei Buză. Primele două goluri au fost marcate de Diana Buză, din două lovituri libere la început de partidă.


Oaspetele au reușit un gol în minutul 12 prin Iulia Săvescu, iar până la pauză, gazdele au mai înscris prin Florina Abrudan, Claudia Bistrian de două ori, Diana Buză din călcâi, și Andreea Cojocaru de două ori. Fotbalistele din Alexandria au mai marcat prin Florentina Chiar. Astfel, repriza a doua a început de la 8-2, un scor greu de inversat și pentru fotbalul feminin. Elena Obrad a înscris în repriza a doua pentru 9-2, iar apoi ”leopardele” au primit și un penalti pe care l-a executat foarte bucuroasă Larisa Sîrbovan, surghiunită în poartă deoarece rwandeza Francine nu a primit încă actele necersare legitimării. Ultimul gol a fost opera Andreei Cojocaru, pentru scorul final de 11-2.

CFR Timișoara: Larisa Sîrbovan, Diana Buză, Mihaela Durlă, Denisa Heisu, Ramona Novotni, Ozana Ababei, Claudia Buză, Andreea Cojocaru, Florina Abrudan, Francina Lucescu și Claudia Bistrian. Au mai intrat pe parcurs: Sorina Munteanu, Șodinca Melisa, Elena Obrad și Schipor Daniela.

”Astăzi nu era vorba de scor, ci de o impresie la un meci oficial asupra potențialului jucătoarelor care au evoluat mai puțin până acum. Mă mulțumește scorul, nu și evoluția tuturor jucătoarelor. A fost un meci la discreția noastră. Astăzi am vrut să fie Claudia Buză jucătoare de câmp, ea până acum a stat în poartă și a suferit din cauza asta. Nu suntem necăjiți din cauza celor două goluri. Aș prefera UTA în semifinale, dar nu cred că o să treacă de Târgu-Mureș”, a declarat după meci tehnicianul Florin Bugar de la CFR Timișoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.