Weekend cu Mike Godoroja, Proconsul, Mircea Vintilă şi concerte Studentfest

Weekend cu Mike Godoroja, Proconsul, Mircea Vintilă şi concerte Studentfest

0
DISTRIBUIȚI

weekendpressalert

JOI. Amatorii de concerte live au o misiune cât se poate de grea, fiind nevoiţi să aleagă dintr-o serie întreagă de evenimente. La Club 30 are loc un concert cu Proconsul (30 lei), la El Che se desfăşoară un recital cu Mike Godoroja & Blue Spirits (20 lei), la Life!Pub pentru iubitorii de folk cântă Mircea Vintilă şi Călin Bârcean (20 lei), iar la Daos Club are loc un concert cu trupele Vader (Polonia), Melechesh (Israel), Sterbhaus (Suedia) şi W.I.L.D. (Franţa), biletele pentru acest eveniment fiind 50 lei. La Bunker are loc un concert caritabil Evergreen, la The Kings Pub e concert blues cu Mircea Bunea – chitară, Victor Miclăuş – Bass, Levi Molnar – Tobe, Bogy Nagy – Voce (Intrarea liberă), iar la Scottish Pub e concert cu Fely & The Band (intrarea liberă). Amatorii de hip hop au parte de un concert cu Skizzo Skillz la Heaven Studio, iar la Setup Venue are loc un eveniment inclus în Studentfest cu Wushhu / TamTam / Greutate / Balan / Kpo / Puycula / Malvina, IONA / frateleNORD, 187, Sensorship, DJ Flama şi DJ Bendo, cu intrarea liberă. La The Note Pub, de la ora 21.00, are loc un show cu Vlad Grigorescu, numit Mind Control, cu 10 lei biletele de intrare.

VINERI. Amatorii de jazz au parte, la Bio Fresh, de un concert Tea for 3 cu Maria Chioran, Lucian Nagy şi Dan Mitrofan (10 lei), iar la Arqa pentru amatorii muzicii electronice are loc Wobble Bass cu K-lu, Sorenson, Aykad şi N.C.K.


(10 lei). La Zambara e o altă petrecere cu Newgotti, Dragoş Rusu şi Bia. În cadrul Studentfest, la Daos, au loc concerte cu The Faceplant, Officially Grasshoppers, Era Ticăloşilor, Kultika, PHI (Austria) şi Persona, iar la Setup Venue e petrecere cu DJ Madd (Marea Britanie), Alex Shields, Dark Matter, Mighty Boogie b2b Tudor. Pentru amatorii de stand up comedy la Swiss House Lounge va avea loc un show cu Cristian Dumitru, iar la Lugoj, la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu”, de la ora 19.00 se desfăşoară Festival Internaţional de Blues Jazz.

SÂMBĂTĂ. Evenimentul Nightlong presents Fumiya Tanaka (Japonia), Arapu, Prozak, are loc la Zambara, la Arqa, de la ora 23.00, e Le Nu Disco Soiree pres. Alpha Bite//George Allen//flo’, iar la Fratelli mixează pentru prima oară în oraşul nostru britanicul Tony Alones. Amatorii de jazz au parte de un concert Without a Sound, cu Sebastian Spanache , Radu Pieloiu şi Anghel Mailat la Jazz Office (intrarea liberă), iar la Porto Arte are loc un concert acustic live cu Ovidiu Scridon şi Silvan Stâncel (15 lei).  La Porkys, de la ora 20.00, e stand up comedy cu Doru Ivanov, iar la Snake e concert cu Trupa Concret.  În cadrul Studentfest, la Daos Club, au loc concerte cu Genocide God, Stone Fixion, Ze Gran Zeft (Franţa), Norikum (Austria), Bucovina şi Dirty Shirt, iar la Setup Venue este party cu BTK (Brazilia), Kolapsys, Zero,  Phobe1 şi We Are Creepz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.