Jucătorii de la ACS Poli şi-au făcut cadou o victorie de Paşte...

Jucătorii de la ACS Poli şi-au făcut cadou o victorie de Paşte GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1796066533">

POLI04_resize

ACS Poli continuă seria de victorii după 4-0 cu CSM Râmnicu-Vâlcea, cu cel mai categoric rezultat din retur.  Timişorenii se apropie tot mai mult de obiectivul de promovare în prima ligă. Golurile au fost marcate de Szalbocs Szekely şi de Alin Şeroni, care au realizat dubla şi asigură sărbători liniştite pentru toată echipa.

La stadion au venit câteva sute de oameni în Vinerea Mare, mai puţini decât la meciul precedent de pe teren propriu, cu Damila Măciuca. Timişorenii au început tare şi au avut o ocazie importantă în primul minut. Florin Nanu a trimis mingea în careu spre Boldea, care a ratat deschiderea scoului. Primul gol a venit devreme, după cinci minute . Szalbocs Szekely a marcat cu un şut din careul mic, după un balon venit de la Petrovic. A urmat o perioadă de acalmie, fără faze semnificative de poartă la ambele echipe. Pe finalul primei reprize, bănăţenii au reuşit să îşi mărească avantajul. Nanu a venit pe partea dreaptă să bată o lovitură liberă. Mijlocaşul a trimis în careu, de unde Şeroni a reluat cu capul în plasa vâlcenilor pentru scorul la pauză de 2-0.

Repriza a doua a debutat cu ocazie a lui Nanu, care a trimis pe lângă poartă. În minutul 60, Plecanciuc de la Vâlcea l-a faultat în careu pe acelaşi Nanu, iar arbitrul a dictat penalti. Szekely a înscris fără emoţie pentru 3-0. Golurile nu s-au oprit însă aici. Nou-intratul Răzvan Dobricean a bătut un corner în minutul 79, mingea a ajuns la Alin Şeroni, care a băgat-o în poartă.

ACS Poli: Pap – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic, Bărbuţ, Petre (’83 Artean), Poparadu, Nanu, Boldea (’68 Dobricean), Szekely (’77 Boştină)

CSM Râmnicu-Vâlcea: Pascal- Potopea, Plecanciuc (’64 Apostol), Nicolae, Pîrvu, Vasile, Cruceru (pauză Surugiu), Stoica (’80 Gogoşoiu), Tomozei, Lungu, Nkongue

Velcea a spus că a fost cel mai reuşit joc din retur.„Totul a stat în potenţialul mental jucătorilor, pentru că avem calitate tehnică. Am început să muncim din ce în ce mai mult, să avem atitudine, odataă cu deblocarea pasei proaste psihologice, a venit o perioadă normală. Mă aşteptam la ea, pentru că toţi parametrii de pregătire au fost la standarde de Liga I şi aş vrea ca tot ce am construit în aceste luni de zile să se finalizeze cu o performanţă frumoasă. Clasamentul şi comprtimentul meciurilor se comprimă, fiecare meci important ese următorul. Felicit toată echipa, tot stafful şi jucători, conducerea şi pe toţi cei car esusţin această echipă. Am reuşit cel puţin până luni să avem un Paşte fericit. Nu cred că s-a pus problema învingătoarei astăzi. A fost unul dintre jocurile cele mai bune, am văzut dezinvoltura jucătorilor, care au dat semne că aplică din ce in ce mai mult ceea ce le spun eu”, a declarat Vali Velcea.

Alexandru Pelici, antrenorul Vâlcei, a spus că echipa sa a jucat lamentabil astăzi.„Rezultatul spune tot, am pierdut de o manieră ruşinoasă. Am venit să scoatem maximum din ce puteam, dar din păcate, astăzi ne-am arătat limitele. Mai bine nu ne prezentam. Cer scuze suporterilor noştri. Ne-am prezentat ruşinos, am luat trei goluri din faze fixe. Nu am putut să facem marcaj, suntem cu toţii vinovaţi, în frunte cu mine. Nu am reuşit să îi capacitez de o asemenea manieră să înţeleagă că Poli vrea Liga I. Noi astăzi ne-am comportat ca o echipă mică. Dacă în meciul cu UTA am intrat hotărâţi, curajoşi, astăzi am intrat fricoşi. Mai lipsea să ne facem poze cu stadionul. Felicitări Politehnicii, mult succes în Liga I”, a declarat timişoreanul Sandu Pelici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.