Viceprimarul Stoia dezvăluie o tranzacție dubioasă între Rodica Vlad și cetățeni italieni,...

Viceprimarul Stoia dezvăluie o tranzacție dubioasă între Rodica Vlad și cetățeni italieni, cu o clădire a primăriei. Cum îl “împunge” pe Cojocari

1
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

O nouă neglijenţă a angajaţilor din primăria Timişoara a fost făcută publică astăzi de viceprimarul Traian Stoia. Acesta a explicat că, la începutul anului 2002, firma Rodicăi Vlad cumpăra de la primărie un imobil, situat pe strada Eugeniu de Savoya, pe care îl vindea mai apoi către cetățeni italieni fără a avea legal acest drept, având în vedere că imobilul putea fi vândut abia după trei ani, coform legii. Stoia s-a plâns că a prezentat cazul pentu că auzise “pe surse” că imobilul ar fi de interes public şi „se pierd procesele unul după altul şi un serviciu plătit din bani publici (n.r. Juridic) nu şi-a făcut treaba cu conştiinciozitate sau cu profesionalism.


Nu aduceam alte acuze nimănui, orice om de bună credină poate înţelege că în condiţiile în care se specifica că doamna (n.r. Rodica Vlad, fost membru PNŢCD) a obţinut dreptul de proprietate abia în 2002 şi se putea vinde abia după trei ani şi vânzarea putea fi anulată printr-o simplă specificaţie a primăriei cum că doamna a dobândit imobilul în baza legii care permitea comercianţilor să achiziţioneze spaţiul în care funcţionează”.

Cât despre Serviciul Juridic, aflat în grija secretarul Ioan Cojocari, Stoia a explicat că „eu nu am de împărţit  nimic cu nimeni, dar în momentul în care cineva uită să treacă o anumită prevedere legală într-un act şi pe baza acestei greşeli se pierd procese…”, a încheiat viceprimarul cu puncte de suspensie. Stoia a promis însă că imobilul cu bucluc nu va fi cumpărat de la italienii către care s-a vândut, avertizând că „cine ar vrea să facă asta în mine ar avea un oponent care nu poate fi lămurit cu niciun fel de argumente”.

1 COMENTARIU

  1. Doamne daca asta ar fi singura neregula de la Primaria de 5*…ar fi minunat ! domnule Stoia,probabil ca stiti si cum au fostv desfiintate Serviciile de Inspectie Fiscala din subordinea lui Bodo…stiti cate ilegaitati a facut? probabil ca stiti mai multe pt ca erati consilier atunci…si cu liftul ala ce se mai aude ? l-au montat ? asteptam vesti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.