Ce au făcut fiul unui polițist și cel al unei judecătoare când...

Ce au făcut fiul unui polițist și cel al unei judecătoare când au găsit 1.000 euro pe jos

12
DISTRIBUIȚI

euro

Doi adolescenți, în vârstă de 16 și respectiv 17 ani, au găsit, în această după amiază, în jurul orei 16, 1.ooo euro pe trotuarul din fața liceului Grigore Moisil din Timișoara. După ce au luat de pe jos cele două bancnote, unul dintre ei – fiul unui polițist –  l-a anunțat de descoperirea pe care a a făcut-o împreună cu prietenul său, copilul unei judecătoare de la Tribunalul Timiș, plecând apoi la secția 2 pentru a-i preda.


Una dintre variante este ca persoana care a pierdut banii să fie clientul unei case de schimb valutar aflată în apropiere. Poliția Timiș face apel la cel care a pierdut banii să se prezinte la secția 2 în cazul în care are și o dovadă care să-i confirme spusele că a pierdut banii.

 

12 COMENTARII

  1. Puteai scrie de sotii Ardelean din Timisoara, morti in Muntenegru,sau de decizia CCR privind referendumul,etc.Chiar nu te verifica nimeni cand dai materialul la publicat?? Conducerea va rugam cenzurati putin acest neica nimeni,ca ne dispera!!!

  2. Cutite123,esti cu adevarat idiot.Gesturile frumoase si civilizate trebuiesc ascunse.Tragediile si nenorocirile trebuiesc mediatizate?Mai OTV-istule toate televiziunile precum niste hiene se intrec in a prezenta tragedia.Satura-te !.
    Dragos,felicitarile mele ! CU adevarat laudabil gestul baietilor,si cu adevarat laudabil gestul tau de a mediativa fapta lor !

  3. La varstele lor,16 si 17 anisori,crede-ma sunt 2 mari…TAMPITI!!!Auzi tata militian,mama judecator,1000 euro,mizilic,bani ptr.o noapte de HEAVEN!!!

  4. Dragos de ce nu zici ca i-ai pierdut tu si gata?Tu esti credibil la Politie,de fapt scuze si la procurori.Poate te duci si tu in concediu cu banii aia,ca sa lasi pe altii sa mai scrie,ca de tine mi sa acrit!

  5. Cutite123 vezi ca se scrie corect „mi s-a acrit”, iar de tine si restul bagatorilor in seama, pt ca si tu faci parte din categoria asta, ni s-a cam acrit noua cititorilor obiectivi de presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.