Mașină a polițiștilor de la Investigații Criminale, spartă cu răngile și parii...

Mașină a polițiștilor de la Investigații Criminale, spartă cu răngile și parii în timpul unei acţiuni pe linia combaterii prostituţiei

5
DISTRIBUIȚI

politie digi24-44932

O mașină a Biroului Poliției Criminale din cadrul Poliției Timișoara a fost serios avariată în urma unei acțiuni pe linia combaterii prostituției. Cei patru polițiști, care acționau în baza unui plan de acțiune, au observat, în noaptea de joi spre vineri, un șofer care a apelat la serviciile unei prostituate.


În momentul în care polițiștii s-au îndreptat spre mașina unde erau cei doi pentru a constata infracţiunea în flagrant, bărbatul aflat la volan a demarat în trombă, îndreptându-se spre Chișoda. Polițiștii au plecat în urmărirea fugarului, numai că în Chișoda au avut parte de o surpriză. Mașina Poliției, în care erau cei patru poliţişti înarmaţi, a fost atacată cu răngi și pari de trei prieteni ai șoferului chemați în ajutor de acesta, după care au dispărut. În urma atacului, Volkswagenul s-a ales cu luneta spartă și cu caroseria serios „şifonată”, maşina urmând să fie reparată. Ulterior, cei patru bărbaţi au fost identificaţi şi duşi pentru audieri la Parchet. Şoferul a susţinut că a fugit pentru că a crezut că va fi tâlhărit.  Şeful Poliţiei Timiş, comisarul şef Sorin Munteanu, a confirmat incidentul şi a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am dispus celor de la control intern să verifice modul în care s-a acţionat şi cum a fost posibil acest incident. În urma celor stabilite, vom lua măsuri pentru că este nevoie să schimbăm unele lucruri la Investigaţii Criminale”.

 

5 COMENTARII

  1. Numai cine nu munceşte, nu greşeşte. Mai bine luaţi măsuri împotriva libidinoşilor de Popescu Gheorghe şi Tătaru şi mai trimiteţi-i pe teren să facă ceva util pentru poliţia asta, nu să se lăbxxx toată ziua în birou la secretara.

  2. Pai cate se intampla nici nu este de mirare. Au fost multe cazuri cand oamenii au fost talhariti sub pretextul ca sunt controlati de autoritati. O masina a politiei care face astfel de actiuni de oprire in trafic, trebuie sa fie echipata corespunzator. Probabil politistii impreuna cu seful lor si-au depasit procedurile. La plecare in actiune, politistul este instruit de catre seful nemijlocit. Simescu este baiat bun, dar cam atat, nu stie sa se impuna ca sef… 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.