Timişorenii sunt aşteptaţi la o nouă tură ciclistă bănăţeană

Timişorenii sunt aşteptaţi la o nouă tură ciclistă bănăţeană

0
DISTRIBUIȚI

75

Amatorii mersului pe două roţi de toate vârstele sunt invitaţi, duminică, la cea de-a treia tură bănăţeană marca „Verde pentru Biciclete”. De această dată, traseul este de aproximativ 37 de kilometri, durata de parcurgere fiind de aproape cinci ore, dar pentru ca participanţii să se mai odihnească, să mănânce sau să bea apă se vor face mai multe popasuri de regrupare.


Punctul de întâlnire al bicicliştilor este Parcarea Timco (strada Circumvalaţiunii, nr. 8-12), iar plecarea în tură se va face la ora 15:00, pe traseul Galeria 1 – Calea Lipovei – Dumbrăviţa – Giarmata – Pişchia – Lac Pişchia – Murani şi retur. Reprezentanţii „Verde pentru Biciclete” le recomandă celor care doresc să participe la tura ciclistă de duminică să aibă, îndeosebi, biciclete de tip mountain-bike, echipate corespunzător, iar bicicliştii ar trebui să poarte căşti de protecţie şi veste reflectorizante. Cei care nu au deja un număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii „Verde pentru Biciclete”.

În total, în acest an vor avea loc şase ture bănăţene, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu. Organizatorii doresc să încurajeze astfel mişcarea în aer liber, dar și să promoveze împrejurimile verzi ale Timişoarei şi să petreacă timp de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.