Cum justifică Robu faptul că primul cartier la renovare este Soarelui, cel...

Cum justifică Robu faptul că primul cartier la renovare este Soarelui, cel în care locuiește

5
DISTRIBUIȚI

nicolae_robu_AP-1024x682

Primarul Nicolae Robu le-a răspuns cârcotaşilor care îl acuză că renovează cartierul în care locuieşte în detrimentul altor zone din oraş.


Vineri, Robu a anunţat că „în cartierul Soarelui am predat locaţia pentru organizarea de şantier, pentru reabilitarea complexă a cartierului, asta însemnând acordul pentru reabilitare şi modernizare la capitolele canalizare, carosabile, trotuare, locuri de parcare, spaţii verzi şi piste de biciclete.  Urmează Calea Buziaşului”. Întrebat de ce Soarelui a avut întâietate şi cum le răspunde celor care îl acuză că îşi face singur favoruri, primarul a lămurit: „nu intru în speculaţii, trăim într-o societate democratică în care fiecare este liber să speculeze sau să judece raţional. Este un cartier care necesită amenajare compelxă integrată, următorul este Calea Buziaşului, vine rândul şi Căii Martirilor şi Circumvalaţiunii. Toate cartierele vor intra în astfel de proiecte de amenajre complexă integrată”. Vă reamitin că vizavi de acest subiect primarul face şi un sondaj pe pagina sa de Facebook.

5 COMENTARII

  1. Bineintele Calea Lipovei nu este in planurile sale !!!! Ce parere aveti dl.deputat de colegiul 4 DL. Raducanu ? Ce parere aveti dl senator P.EGHEGARTNER ? Sau poate cine stie dl. primar are ganduri mari cu C0NTINENTAL si vrea sa-i „gazeze” pe locuitorii din zona si sa se mute !!!

  2. Aline, eu am auzit ca zona Lipovei fiind foarte veche urmeaza sa fie demolata, reabilitarea fiind mult mai scumpa. Se vor construi in locul cartierului un mall si un hipodrom.

    Legat de Continental, am auzit ca se va extinde dupa ce vor taia Padurea Verde.

    Calea ferata de la UMT va fi deviata prin fata pe la Catedrala, prin fata noilor trepte de 100000 de euro.

    Eu cred ca astea-s doar zvonuri lansate de oameni rai…

  3. da nenorocitu’ de primar, cum indrazneste sa repare strazi in orasul Timisoara, in care si locuieste! nu era normal sa inceapa cu orasul Lipova, sa nu faca discriminare? sa-l acuze lipoveni ca repara doar orasul in care traieste si nu si pe celelalte. Asta cu isi repara doar strada lui, e o prostie pe care o cred doar aia de prin slobozia, buzau si alte localitati din aceiasi categorie.

  4. Pe buna dreptate,traim intr-o tara libera si democratica,fiecare face ce vrea. Incet incet se vor amenaja toate cartierele,nu conteaza cu care se incepe,conteaza sa fie toate amenajate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.