Înghețată și răcoritoare pe viitoarea terasă din Parcul Copiilor, în pragul toamnei

Înghețată și răcoritoare pe viitoarea terasă din Parcul Copiilor, în pragul toamnei

2
DISTRIBUIȚI

parcul copiilor02

Aleşii locali ai Timișoarei au votat ieri un proiect de hotărâre care prevede scoaterea la licitaţie publică deschisă cu strigare a unui spaţiu din Parcul Copiilor, loc pe care va fi amplasată o terasă.


Potrivit caietului de sarcini aprobat de aleși, în parc se vor putea comercializa „băuturi răcoritoare, băuturi slab alcoolizate sau orice alt produs care conţine un amestec de bere şi de băuturi nealcoolice, ce au o concentraţie alcoolică mai mică de 0,5% în volum; îngheţată; produse alimentare ambalate; produse de cofetărie şi patiserie etc., specifice petrecerii timpului liber în spaţiul de recreere al Parcului Copiilor «Ion Creangă» din Municipiul Timişoara. Închirierea se va face pe o perioadă de 3 ani, iar preţul minim de pornire al licitaţiei este de 10 euro/mp/lună, echivalent în lei”. Dacă toate procedurile vor decurge normal, terasa va putea funcționa nu mai devreme de sfârșitul lunii august. Adică, micuții și părinții lor vor putea savura înghețata și răcoritoarele… toamna.

2 COMENTARII

  1. La cate terase sunt in Timisoara, as vrea ca cea din parcul copiilor sa nu comercializeze bauturi alcoolice si daca se poate mai faceti un leagan, doua, 3, cele existente sunt absolut insuficiente, multumesc.

  2. Alegerea facuta este una foarte buna ca oamenii sa cumpere pentru copii si pentru ei direct din parc sa nu mai trebuiasca sa iasa din parc! Si lumea vorbea ca primarul nu face lucruri bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.