Șeful Spitalului CFR, Iulius Jugănaru, aproape să fie numit manager la Spitalul...

Șeful Spitalului CFR, Iulius Jugănaru, aproape să fie numit manager la Spitalul Județean Timișoara

5
DISTRIBUIȚI

spital judetean technocer

Managerul Spitalului CFR din Timșoara îi va lua locul managerului Spitalului Clinic de Urgență Județean  Timișoara, Ciprian Bogdan, care va deveni vicepreședinte al Casei Naționale de Sănătate.

Iulius Jugănaru i-a urmat tot lui Bogdan și ca manager la CFR, în vara anului trecut.


Contactat de PRESSALERT.ro, acesta a confirmat informația și ne-a spus că așteaptă numirea din partea ministrului Sănătății, Eugen Nicolaescu. ”Este foarte probabil ca eu să primeasc această funcție, este o propunere care se discută de ceva vreme și așteptăm semnătura ministrului”, ne-a declarat doctorul Iulian Jugănaru. Felicitat pentru avansare ( în ideea că va conduce cel mai mare spital din vestul României), el a mai declarat: ”aș prefera să primesc felicitările la încheierea mandatului, când voi fi arătat că mi-am făcut treaba”. Dr. Iulius Jugănaru este membru PNL și a deținut, din 2010, conducerea Tineretului Liberal în Timiș.

5 COMENTARII

    • iulio, iar esti pe spate cind vezi cite un liberal numit pe functie. incep sa ma intreb daca tu ai vreun loc de munca, pentru ca toata ziua stai sa scrii pupincurisme pentru orice pirtz liberal. putina decenta zau nu ti-ar strica.

  1. Daca s-a ajuns ca un copilas sa fie pus deasupra unui profesionist desavarsit cum e Florin Barsasteanu, atunci chiar nu mai e nici o speranta! Penibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.