Holograf a filmat un videoclip nou şi concertează iar la Timişoara

Holograf a filmat un videoclip nou şi concertează iar la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

holografpressalert (15) [1024x768]

Formaţia Holograf a filmat un nou videoclip pentru “Roua dimineţii”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul “Love Affair”, şi va susţine un concert la Timişoara în data de 29 octombrie, la Sala Capitol.

“Single-ul ‘Roua dimineţii’ are o notă mai dură, însă pe care noi o considerăm absolut normală, pentru că Holograf a fost şi este o formaţie rock, iar clipul nu face decât să exprime această parte mai dinamică a trupei”, a spus Iulian Vrabete, bassistul Holograf. Regia noului clipului a fost semnată de George Petroşel, fiul lui Edi Petroşel, bateristul celebrei formaţii, aceasta fiind prima astfel de colaborare între George şi Holograf. “Noi am mai colaborat cu George la diverse şedinţe foto sau mici alte filmări, dar niciodată până acum pentru un clip şi ne bucurăm foarte mult că am putut face acest lucru. Cred că pentru el a fost mai greu pentru noi şi că a avut emoţii, având în vedere că ne cunoaşte de când era foarte mic, însă s-a descurcat excelent”, a explicat Vrabete.

Mesajul piesei este unul simplu şi emoţionant: “Piesa ‘Roua dimineţii’ vorbeşte despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi ca să ne păstrăm sentimentele, afecţiunea şi oamenii apropiaţi.


Ceea ce ne aduce întâlnirea cu omul pe care îl căutăm este un lucru foarte preţios şi nu trebuie lăsat la întâmplare”, a mai spus bassistul. Piesa „Roua dimineţii” este coloana sonoră a filmului „Ultimul zburător”, regizat de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul conţine şi secvente din peliculă. Noul videoclip va avea premiera luna viitoare, pe 19 septembrie.

Timişorenii îi vor putea revedea pe membrii binecunoscutei trupe din nou în concert în cadrul turneului ”Cât de departe”, care cuprinde 12 oraşe, printre care se numără Constanţa, Satu Mare, Cluj Napoca, Deva, Sibiu, Târgu Mureş, Bistriţa, Reşiţa, Arad sau Oradea. În concertele din acest turneu, trupa, care îi are în componenţă pe Dan Bittman (vocal), Edi Petroşel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) şi Iulian Vrabete (bas), va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al ei, hit-uri precum “Nu mai e timp” şi “Dacă noi ne iubim”, cât şi melodii de pe albumele mai vechi, ca “Banii vorbesc”, “Ţi-am dat un inel”, “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, care i-au adus formaţiei mii de fani. La Timișoara concertul va avea loc în sala Filarmonicii Banatul, de la ora 19:00, iar biletele, cu preţuri cuprinse între 80 şi 120 de lei în funcţie de loc, au fost puse în vânzare la Agenţia Capitol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.