Teatru, efecte vizuale, muzică experimentală şi electronică într-un nou spectacol marca Kooperativa

Teatru, efecte vizuale, muzică experimentală şi electronică într-un nou spectacol marca Kooperativa

1
DISTRIBUIȚI

kooperativapressalert

Pentru fanii evenimentelor din zona underground, fuziunea realizată de membrii Kooperativa e binecunoscută. Colectivul născut din întâlnirea dintre un muzician, un actor, un artist video şi un grafic-designer le va oferi tuturor celor interesaţi un nou spectacol de fuziune, astăzi, de la ora 21.00, la Aethernative.

Compoziţiile Kooperativa – Sebastian Hamburger, Doru Iosif, Lucian Matei, Anca Lăzărescu şi Ljubomir Popov –  transpun un spectacol inedit de fuziune între muzica experimentală, muzica electronică, elemente de teatru şi efecte vizuale.


În ceea ce priveşte încadrarea stilistică, iniţiatorul proiectului, Doru Iosif, enumeră influenţe dintre cele mai diverse: post punk, noţiuni de muzică urbană, bucăţi de etno, dar chiar şi psihedelic, din era Pink Floyd-ului cu Syd Barett. Fuziunea de instrumente clasice de suflat, instrumente improvizate, acordeon, muzică electronică şi de efecte vizuale are parte de un feedback deosebit din partea publicului, printre performance-urile realizate de ei numărându-se cele din cadrul Festivalului Underground Timişoara sau în cadrul festivalului Bloom Fest. Evenimentul va avea parte şi de un afetr – party cu sound-uri dub susţinut de DJ Matlee Jr..

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.