CH Poli s-a chinuit, dar a obţinut prima VICTORIE. Ce răsturnări de...

CH Poli s-a chinuit, dar a obţinut prima VICTORIE. Ce răsturnări de situaţii au fost în jocul cu Steaua

0
DISTRIBUIȚI

ch.poli.steauaHandbaliştii de la CH Poli au obţinut în această seară prima victorie din campionat la scorul de 31-29 cu Steaua Bucureşti, după un meci în care ambele echipe au condus la diferenţe mari. Steaua a început mai bine, pentru până la pauză alb-violeţii să joace fără greşeală, iar în repriza a doua, scorul să se apropie din nou pentru roş-albaştri.

Spre deosebire de precedenta etapă cu Dinamo, CH Poli a început prost jocul şi şi-a intrat în mână pe parcurs. În minutul 15, Steaua conducea cu 9-5, mai ales graţie reuşitelor lui Andrei Cian.


A urmat un time-out cerut de antrenorul Constantin Ştefan şi jocul a căpătat o cu totul altă faţă. Golurile lui Petkovic, Irimiaş şi Mrakic au restabilit egalitatea la 9 în minutul 21, iar căpitanul Mihai Timofte şi-a adus echipa în avantaj pentru 10-9. Până spre pauză, gazdele au avut şi avantajul de 18-10, micşorat până la intrarea la cabine la 18-12.

Cu acest scor, bănăţenii puteau avea o a doua repriză uşoară, dar elevii lui Constantin Ştefan şi-au complicat singuri viaţa printr-o serie de greşeli ce au permis oaspeţilor să revină. Steaua a egalat la 24 în minutul 50, şi datorită portarului Ştefan Laufceac, care a salvat multe mingi. Ulterior,alb-violeţii s-au instalt autoritar la conducerea şi steliştii nuau mai avut ocazia să ăi oprească.

Cel mai bun marcator de la CH Poli a fost Zarko Petkovic, cu 9 goluri, urmat de Mihai Timofte, 6 goluri, Denis Kaftin, 5 goluri şi Stelian Irimiaş, 4 goluri. De remarcat şi evoluţia portarului Răzvan Vâlceanu, care a scos nu mai puţin de 15 mingi pentru violeţi. De la Steaua, cel mai bun marcator a fost Gabriel Florea, cu 11 goluri, urmat de Andrei Cian, cu 6 reuşite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.