Cine l-a pârât pe Robu la ministrul Sănătății pentru că a mutat...

Cine l-a pârât pe Robu la ministrul Sănătății pentru că a mutat Clinica de Dermatologie

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu victima 111 p

Bolnavii de cancer din vestul ţării nu se vor putea trata într-un institut oncologic modern pentru că Ministerul Sănătăţii nu are bani să înceapă lucrările pentru realizarea spitalului de pe Calea Torontalului. Eugen Nicolaescu a afirmat, astăzi, la Timişoara, că în acest moment „nu sunt bani, căutăm demersuri ca să finanţăm Institutul Oncologic”. Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit şi cu primarul Robu cu care s-a înţeles ca terenul pe care ar urma să se construiască spitalul pentru bolnavii de cancer să rămână în continuare la dispoziţia ministerului pentru că s-ar putea găsi o soluţie pentru realizarea lui. „Încercăm să introducem acest proiect pe lista investiţiilor de interes naţional şi să-l finanţăm din fonduri europene pentru că vrem să plasăm oncologia pe nişte piloni foarte serioşi în România.


Vom vedea ce proiecte vor primi finanţare din fondurie europene în luna noiembrie”, a explicat Eugen Nicolaescu.

Georgeta Rus, consilier judeţean PDL, a atras atenţia, astăzi, în dezbaterea privind reforma în Sănătate, şi asupra altor proiecte care au fost uitate de Ministerul Sănătăţii. Este vorba despre Spitalul Regional care ar fi trebuit construit tot pe Calea Torontalului, cât şi despre ideea de a realiza o maternitate nouă lângă Spitalul Judeţean. De asemenea, consilierul judeţean PDL l-a pârât pe primarul Nicolae Robu la ministrul Eugen Nicolaescu pentru că a mutat Clinica de Dermatologie de pe strada Mărăşeşti în Complexul Studenţesc, deşi „s-au investit mulţi bani în dotarea saloanelor, a sălilor de operaţie şi nu cred că mutarea a fost oportună. Mai degrabă ar fi trebuit să se gândească să mute Spitalul de Psihiatrie de pe str. Văcărescu pentru care Consiliul Judeţean Timiş plăteşte o chirie de 7.500 de euro pe lună şi trebuie găsită o soluţie cât mai repede”.

1 COMENTARIU

  1. Cred că primarul vrea să ne mute la cimitir ,,,,cum să muti dermatologia în complexul studentesc ??? trebuie că are ceva la cap primarul ăsta ,,,bani sunt eii mint deoarece toate mutările costă unde se mută trebuie amenajat si tot în chirie se mută .
    În luna februarie se stia că se mută totul de acolo deoarece primarul a dat clădirea fratilor Cristescu pentru un bar ,,cafenea ,,,striptis cine mai stie ?? suntem un oras european cu clădiri ca si grajdiurile ,,,cum să lucreze medici în semenea conditi ??
    Domnul ministru a mai fost la noi în mandatul trecut si a promis c-am 20 de spitale regionale dar doar pe hirtie s-au din gură că nu doare .Măcar dacă ar fi dat bani pentru cel din torontal că bani sunt dar se d-au cu găletuta de la partid ,,acum este primarul lor să ne de-a ,,,,să mai vedem ,,,să nu vă îmbolnăviti domnilor !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.