Festivalul „Bega Bulevard”, motiv pentru primarul Robu de a lăuda proiectele primăriei...

Festivalul „Bega Bulevard”, motiv pentru primarul Robu de a lăuda proiectele primăriei GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-951943500">
BEGA BULEVARSD19_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Cea de-a şasea ediţie a Festivalului „Bega Bulevard” a fost inaugurată, în această seară, în prezenţa primarului Nicolae Robu şi a zeci de timişoreni curioşi să vadă ce se pregăteşte pe apele râului. Evenimentul a început puţin peste ora 18.00, iar edilul Timişoarei a ajuns de data aceasta la timp ca să discute cu organizatorii ultimele detalii. Nicolae Robu a fost şi primul dintre invitaţi care s-a urcat pe pontonul dintre Podul Tinereţii şi Podul Traian ca să ia cuvântul, în timp ce în spatele lui, pe un ecran, rula clipul oficial de prezentare al Timişoarei. Primarul Robu le-a transmis timişorenilor zâmbind că „s-a întâmplat, în mod fericit, să semnăm chiar cu câteva zile de începerea Festivalului «Bega Bulevard» contractul de reabilitare a malurilor râului”. Astfel, i-a anunţat pe cei prezenţi că în Timişoara vom avea „un nou mare şantier, dar vom începe cu capetele zonei care va fi reabilitate ca să nu creăm disconfort” şi s-a lăudat că reabilitarea malurilor Begăi se va face într-un timp mai scurt decât cel prevăzut în contract, la fel cum se va întâmpla şi în Piaţa Bălcescu sau la Pasajul Michelangelo.

Următorul la microfon a fost subprefecta de Timiş, Liliana Oneţ, care a citit de pe o foaie câteva cuvinte şi i-a spus primarului Robu că speră ca la următoarea ediţie a festivalului să navigheze pe Bega ambarcaţiuni pentru transportul public şi de agrement. Senatorul PNL Ben Oni Ardelean a profitat de faptul că este atât de multă lume la eveniment şi şi-a făcut prezenţa pe ponton, anunţat fiind de către prezentator. Apoi, oficialităţile s-au urcat într-o barcă, fiind cele care au dat startul defilării zecilor de ambarcaţiuni care sunt înscrise la Timişoara. După o plimbare de aproape 20 de minute pe apă, Nicolae Robu a revenit pe ponton şi le-a spus celor prezenţi că a profitat de plimbarea cu barca pentru a verifica şi stadiul lucrărilor la Podul Michelangelo.

Festivalul „Bega Bulevard” continuă până duminică. În ultima zi a evenimentului, timişorenii sunt aşteptaţi să participe la tradiţionala cursă a răţuştelor, care va avea loc de la ora 17.00.

1 COMENTARIU

  1. Clovnul Dictoto Robu se la lauda cu proiecte avangardiste insa nu este in stare sa rezolve problema penelor de curent care se repeta zilnic ca pe vremea lui raposatu ! „Timisoara Capitala Culturala Europeana„ la lumanare ! un penibil !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.