Cum a fost „pedepsit” Alex Popovici de la ACS Poli la antrenament...

Cum a fost „pedepsit” Alex Popovici de la ACS Poli la antrenament de ziua lui

0
DISTRIBUIȚI

popovici lovit de belu

Atacantul timişorean a sărbătorit azi 25 de ani prin muncă şi are un singur regret de când a sosit la ACS Poli. Alex Popovici vrea să primească mai multe şanse în echipă de la tehnicianul Valentin Velcea după ce în primele şase runde a evoluat în doar trei jocuri.

„Nişte prieteni, ieri, mi-au făcut o petrecere surpriză, m-au aşteptat acasă cu confetti. Nu am sărbătorit nicicum pentru că aveam antrenament şi ne pregătim în continuare. Probabil colegii aşteaptă să le dau berea în vestiar, la refacere. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos şi în al doilea rând să joc, e cel mai important, nu prea am făcut-o de când am venit aici şi îmi doresc foarte mult să joc”, a declarat Popovici.

Jucătorul nu regretă că a ales ACS Poli în vară după ce în sezonul trecut a avut evoluţii apreciate la Concordia Chiajna şi speră să primească mai multe şanse de la Valentin Velcea.


„Am găsit o echipă unită, un colectiv foarte bun şi m-am simţit foarte bine. Ce a fost neplăcut e că nu am jucat foarte mult pentru că la Chiajna am jucat cam toate meciurile, dar nu mi-am pierdut speranţa şi voi arăta că merit să joc. Probabil că cei care au jucat pe postul meu s-au pregătit mai bine şi antrenorul aşa a decis, că eu nu merit să joc deocamdată. Am vorbit cu el mi-a spus să am răbdare, nu sunt supărat, e ceva normal, echipa a câştigat, am fost bucuros, nu e nicio problemă. Eu ştiu ce pot să fac când mi se va da şansa şi voi rămâne acolo să joc în continuare”, a adăugat atacantul.

La antrenamentul bănăţenilor din această seară Alex Popovici a fost ţinta colegilor săi. Acesta a scăpat balonul la un exerciţiu şi a fost pedepsit cu câteva clasice lovituri în şezut. Cel mai dureros „şut” a venit de la bunul său prieten Claudiu Belu, spre amuzamentul colegilor.  ACS Poli aşteaptă în continuare întăriri pentru reluarea campionatului. Zilele trecute s-au înaintat numele egiptenilor Afroto şi Mohamed Abdelfattah ca fiind ţintele bănăţenilor, însă singurul jucător nesemnat care s-a pregătit azi cu elevii lui Vali Velcea a fost tot atacantul Julien Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.