Primarul Robu, huiduit la festivitatea din Piaţa Operei pentru campionii de la...

Primarul Robu, huiduit la festivitatea din Piaţa Operei pentru campionii de la RCM. Ce i-a cerut publicul

4
DISTRIBUIȚI

robu rcm timisoara03

Jucătorii de la RCM MVT Timişoara au ajuns duminică seara înapoi la Timişoara cu preţiosul trofeu de campioni ai Superligii ediţia 2013.


Galben-albaştrii au fost primiţi de public în Piaţa Operei, în cadrul unui concert organizat cu acest prilej. Nu toate momentele serii au fost pe placul publicului CITEŞTE MAI DEPARTE PE SPORT9.ro.

4 COMENTARII

 1. What!?
  Dar el scapa vre-un eveniment/motiv sa se ridiculizeze?
  Oare cum ar fi fost daca s-ar fi „abtinut” de la laurii ce nu-i apartin nici o secunda?
  Macar din bun simt (ca al ridicolului nu pare a-l avea)

 2. RUŞINE ROBU! Are o echipă performantă demnă de cupele europene, dar nu-i oferă nici un sprijin… cu terenul! aşa că în al doilea an RCM-ul nu v-a participa la aceste cupe! În schimb îngroapă bani publici în polivalenta universităţii şi în obsesia lui – AC Recaş…

 3. Nu va mai amagiti!Nu sunt fan Robu dar:
  Bugetul clubului e finantat in proportie de peste 80% de autoritatile locale si dintre CJT si CLT Consiliul local duce greul .Anul acesta i au sustinut ca niciodata;meritul primarului este si ca a lasat conducerea executiva pe mana sponsorilor privati(care contribuie cu mai putin de 20% din buget)!poate unul din putinele parteneriate PUBLIC(aici sunt banii dvs)-privat care au rezultate!Deci era normal ca reprezentant al principalului finantator(CLT) al clublui sa fie prezent atunci cand echipa se intoarce cu trofeul de campioana!fara banii CLT si CJT,fara terenul Primariei(cel din Ronat)echipa nu era nici macar in prima liga!
  Stadionul Dan Paltinisan este al CJT, nu e in parohia lui Robu,caruia i se poate reprosa doar ca nu a reusit sa dea stadionul CFR(oricum mai potrivit din pdv al capacitatii – cum ar arata max 5000spectatori pe un stadion de 40000?!)rugby ului nereusind sa si convinga ministrii liberali de la Transporturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.