Rezident Ex promovează talentele muzicale din România

Rezident Ex promovează talentele muzicale din România

0
DISTRIBUIȚI

rezidentex

În semn de recunoaştere pentru publicul consumator de muzică rock din ţară şi pentru a susţine mişcarea, artiştii de la Rezident Ex îşi propun să promoveze talentele din România şi au hotărât să invite una, două sau poate chiar trei formaţii din oraşe în care vor concerta, pe aceeaşi scenă cu ei. Pot participa şi solişti (chitară, voce, tobe, bass) care vor interpreta împreună cu Matthias, Kempes, Tavi, Cristi şi Vali piese din repertoriul formaţiei.


În urma acestei acţiuni se va edita şi un CD numit Romania Rock Live, care va cuprinde cele mai reuşite compoziţii din recitalurile invitaţilor şi piese ale trupei.

Pentru selecţie, cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie pe adresa http://www.infomusic.ro/rezidentex/ pe care pot trimite/uploada o piesă compoziţie proprie sau, în cazul soliştilor, o înregistrare audio sau video cu o piesă de pe albumul Alpha. Selecţia va fi realizată de un juriu de excepţie, care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Ionuţ Paraschiv (Info Music), Lenţi Chiriac (Radio România), Christi Hrubaru (Rock FM), Nelu Brînduşan (Maximum Rock), Alex Revenco (Jurnalul Naţional). Super grupul Rezident Ex îşi anunţă revenirea în ţară în această toamnă pentru un turneu de 10 oraşe. Cele mai multe solicitări au venit până acum din Bucureşti, Timişoara, Arad, Iaşi, Buzău, Constanţa, Sibiu, Cluj, Braşov, Târgu Mureş şi acţiunea continuă. Solicitările pot fi trimise în continuare pe adresa rezidentex@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.