Primăria contestă amenda de la Garda de Mediu pentru copacii tăiați ilegal....

Primăria contestă amenda de la Garda de Mediu pentru copacii tăiați ilegal. Cum se apără angajații municipalității

1
DISTRIBUIȚI

copaci_taiati

Primăria Timişoara a contestat sancţiunea primită de la Garda de Mediu pentru că a tăiat fără aprobările aferente copacii de pe strada Ciprian Porumbescu. Deși șefa Gărzii, Mariana Lorinczi, confirma, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, că municipalitatea a fost sancționată, de la primărie nimeni nu recunoaște acest lucru, spunând că cel mult e vorba de un avertisment.


Iar lipsa de informații se observă de la  edilul şef Nicolae Robu până la Direcţia de Comunicare. Chiar şi aşa, şeful Direcţiei de Mediu din Primăria Timișoara, Adrian Bere, a explicat pentru PRESSALERT.ro că municipalitatea a făcut „dilegenţele necesare” pentru ca sancţiunea primită de la Garda de Mediu să nu fie plătită. Deşi nu a dorit să ofere detalii, Bere a lămurit că a prezentat toate documentele necesare cu privire la tăierile de copaci, precum şi poze de pe telefonul personal care să ateste starea proastă în care aflau copacii sacrificaţi.

Vă reamintim că ieri, cu ocazia băii de mulţime din centrul oraşului prin care a sărbătorit Ziua Naţională, edilul şef Nicolae Robu a spus presei că a fost felicitat pentru tăierea copacilor din Zona Soarelui chiar de către oamenii care locuiesc acolo, fiind rugat să nu ia în seamă reacţiile celor puţini care s-au împotrivit nefiind în cunoştinţă de cauză. Mai mult, Robu a spus că oamenii s-au oferit chiar să strângă semnături pentru a dovedi ca sunt „pentru” astfel de acțiuni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.