Îți place să te îmbraci army? Nu te sfii s-o arăți și...

Îți place să te îmbraci army? Nu te sfii s-o arăți și înscrie-te la concursul foto organizat de Arsenal Park (P)

0
DISTRIBUIȚI

concurs foto

Arsenal Park lansează o provocare pentru doamnele și domnișoarele pasionate de modă, de stilul army și de fotografie. Cele mai chic românce cu vârste cuprinse între 14 și 70 de ani, îmbrăcate în stil militar, sunt așteptate să se înscrie într-un concurs foto în cadrul căruia pot câștiga căști militare originale și tricouri Arsenal Park. La concursul “Your Army Style”, desfășurat în perioada 17 – 31 ianuarie 2014, sunt invitate să participe femeile care adoptă ținute inspirate din vestimentația militară, de la pantaloni de camuflaj, la bluze army, șepci, bocanci și alte accesorii, până nu demult exclusive militare. “Frumusețea, eleganța ținutei și atitudinea puternică ne determină să le considerăm cele mai sexy femei. Le vedem în fiecare zi în preajma noastră: la plimbare, la restaurant, la film, la o cafea, în club, la școală, la locul de muncă. Dorim să le facem cunoscute pe cele mai interesante dintre ele”, transmit organizatorii concursului.

Doritoarele se pot înscrie pe adresa de e-mail info@arsenalpark.ro prin trimiterea unei fotografii, reprezentând concurenta îmbrăcată în outfit militar, cu precizarea componenței vestimentației și a informațiilor legate de concurent (nume, prenume, vârstă, număr de telefon) până la data de 31 ianuarie 2014.


Fotografiile vor fi publicate pe site-ul www.arsenalpark.ro, pe pagina de Facebook a Arsenal Park: www.facebook.com/arsenalpark  si pe pagina www.instagram.com/arsenalpark_romania în perioada 01.02.2014- 3.02.2014, când va avea loc sesiunea de voturi online. Apoi, un juriu va decide câştigătoarele locurilor I, II şi III, luând în considerare voturile strânse online. Regulamentul concursului și alte informații se regăsesc pe www.arsenalpark.ro.

Arsenal Park este un complex turistic de vacanţă cu 3 stele pe epoleţi, unul dintre puţinele obiective cu tematică militară din Europa. Cele 88 de hectare pe care se întinde Arsenal Park oferă nenumărate oportunităţi: aventură, muzeu militar în aer liber, teren de joacă într-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabără de antrenament, o bază de expediţii turistice, o oază de relaxare şi, în acelaşi timp, un furnizor de adrenalină.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.