Ce spune Robu despre decorarea centrului istoric al Timişoarei cu palmieri după...

Ce spune Robu despre decorarea centrului istoric al Timişoarei cu palmieri după finalizarea reamenajării

1
DISTRIBUIȚI

palmieri ingropati011_resize

Venirea primăverii la Timişoara se anunţă un prilej de mare bucurie, în special pentru tinerii care anul trecut au organizat plaja sub palmieri, schimbând numele oraşului  în Palmişoara.


Întrebat când va muta palmierii din depozitele Horticultura înapoi pe bulevardul I.C. Brătianu, primarul Nicolae Robu a comentat că „nu vă pot spune când îi vom scoate. Abia aștept să îi scot. Se va întâmpla lucrul acesta deîndată ce condiţiile meteo vor permite”.

Legat de cea de-a doua serie de plante exotice care aşteaptă ca edilul să găsească locaţia perfectă, Robu a lăsat să se înţeleagă că la Tmişoara nu vom avea în curând palmieri pe alte străzi decât Brătianu, comentând  „ce face domnul Drăgilă (n.r – Andrei Drăgilă şeful Horticultura ) cu palmierii din depozit nu e treaba mea”. Întrebat despre o eventuală decorare a centrului istoric cu palmieri, după finalizarea lucrărilor de reamenajare, Robu a lămurit că „încă nu am făcut planul de mobilare a centrului. Trebuie să ducem la bun-sfârşit aceste lucrări foarte grele. Deocamdată, unde am simţit nevoia să pun palmieri, i-am pus”. Edilul nu a exclus ipoteza, dar a comparat decizia cu viitorul unei echipe de fotbal şi a spus că momentan se focusează pe meciurile din prezent.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.