Poveste de dragoste dintre doi adolescenţi, în noul single Phaser

Poveste de dragoste dintre doi adolescenţi, în noul single Phaser

0
DISTRIBUIȚI

phaser

Formaţia timişoreană Phaser lansează un nou single, joi 20 februarie: melodia numită „#MDDE” care se adresează, conform muzicienilor, tuturor tinerilor care iubesc.

„Piesa are o linie melodică ce rămâne imediat întipărită în minte şi versuri care descriu povestea de dragoste dintre doi adolescenţi.


E o melodie care se adresează tuturor tinerilor care iubesc. Phaser continuă colaborarea cu Studio 66, George Hora fiind autorul piesei. Pentru viitor mai avem în plan să scoatem câteva single-uri şi un album“, ne-a declarat Radu Racz, din partea trupei.

Lansarea oficială a piesei va avea loc la ora 20 în mediul online, iar seara îl veţi putea asculta live, în exclusivitate, la Scottish Pub, unde cei de la Phaser vor susţine un concert.

Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a lansat în luna martie a anului trecut primul videoclip, „Pour toi et moi”, melodie cu care trupa formată din Carina Dumitru (voce), Vlad (chitară), Radu (bass), Lucian (clape) şi Arnold (tobe) a participat şi la selecţia naţională Eurovision. Cel de-al doilea single al formaţiei, „Fapte nu vorbe”, s-a lansat oficial pe malul Mării Negre, în cadrul unui concert gratuit organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.