Timişenii, în topul celor mai bine plătiţi angajaţi. Vezi care este câştigul...

Timişenii, în topul celor mai bine plătiţi angajaţi. Vezi care este câştigul mediu lunar

2
DISTRIBUIȚI

FABRICA angajati muncitori

Timișenii sunt cel mai bine plătiți salariați din regiunea de Vest, potrivit raportărilor Direcției de Statistică Timiș, în cadrul buletinului statistic lunar, dat publicității săptămâna aceasta.

Salariul mediu brut în Timiș se ridică la 2.448 de lei, în timp ce în restul județelor este mai redus.


Arădenii vin pe locul al doilea în ceea ce privește veniturile salariale, cu o remunerație medie pe județ încasată în una decembrie de 2.203 de lei, în timp ce venitul mediu în  celelalte două județe este sub 2.000 de lei. Astfel, în județul Hunedoara salariu mediu în ultima lună a anului trecut a fost de 1.989, în timp ce în Caraș-Severin de numai 1.771 de lei.

Șomaj major în Hunedoara

În regiunea de Vest s-au înregistrat la finele anului trecut un număr de 34.567de șomeri, dintre care cea mai mare parte în județul Hunedoara – 14.476. În același interval,  în restul județelor din regiune s-au întregistrat sub 7.000 de persoane fără loc de muncă (6.864 în Arad, 6.764 în Caraș Severin, respectiv 6.463 în Timiș).

Sursa foto: adevarul.es

2 COMENTARII

  1. dar cei care nu au nici somaj ,nici cei care sunt complet fara munca de ce nu se calculeaza in salariul mediu si sa vedeti atunci cat iasa la luna

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.