Ce spune şeful PDL Timiş despre propunerea lui Robu de a avea...

Ce spune şeful PDL Timiş despre propunerea lui Robu de a avea un reprezentant în consiliul ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu mana minge

Săptămâna trecută a stat sub semnul contrelor între PNL şi PSD. După reperea oficială a USL, clubul de fotbal ACS Poli a devenit un subiect numai bun pe care foştii parteneri să se contreze.

Mai exact, la ultimul plen al consiliul local, primarul Nicolae Robu a restras de pe ordinea de zi proiectul care prevedea numirea unui reprezentant al CLT în consiliul de administraţie al ACS Poli, după ce a constat că propunerea sa, Grigore Grigoroiu, ar fi pierdut în faţa pesedistului Alfred Simonis.

Robu a spus că „în privinţa situaţiei de la Poli v-am explicat cum stau lucrurile şi e o situaţie de bun-simţ.


Eu nu am această atitudine de respingere a dorinţei PSD de a avea un al doilea reprezentant în consiliul director la ACS Poli din interes pentru PNL, pentru că PNL nu are niciun interes la Poli şi niciun partid nu ar trebui să aibă vrem un interes la Poli. Eu consider că acest fenomen sublim numit Poli trebuie ferit de orice suspiciune că ar avea vreo conotaţie politică şi trebuie să fie al tuturor timişorenilor, indiferent de opţiunea lor politică, indiferent dacă sunt bogaţi sau săraci, de aceea fac propunerea să mai înfiinţăm un loc în consiliul director astfel încât în cadrul consiliului director să existe câte un reprezentant pentru fiecare dintre primele trei partide după numărul de consilieri locali şi consilieri judeţeni. Întâmplător, primele trei partide sunt PNL, PSD şi PDL. Cred că ar fi de bun augur ca un partid care nu face parte din putere să aibă un reprezentant în consiliul de administraţie”.

Întrebat despre cine ar putea fi pedelistul propus pentru consiliul de administrație al ACS, şeful portocaliilor din consiliul local, Ovidiu Ciuhandu, a spus că nu va exista nicio nominalizare. Informaţia a fost confirmată şi de şeful PDL Constantin Ostaficiuc care a spus clar şi răspicat că PDL nu va avea propuneri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.