PRESSALERT.ro te trimite la concertul Paula Seling. Vezi cum poţi câştiga o...

PRESSALERT.ro te trimite la concertul Paula Seling. Vezi cum poţi câştiga o invitaţie

2
DISTRIBUIȚI

paulaseling

Paula Seling va susţine un concert la Timişoara la Filarmonica Banatul, în data de 23 martie. După succesul înregistrat, din nou, alături de Ovi la selecţia naţională pentru concursul Eurovision, Paula Seling se pregăteşte de marea finală de la Copenhaga printr-o serie de concerte în ţară şi peste hotare. Împreună cu band-ul care o acompaniază, ea va avea o primă apariţie într-un recital extraordinar la Hard Rock Café din Bucureşti, în seara zilei de 20 martie, iar între proiectele de deplasări externe se numără şi Bruxelles, Amsterdam si Londra. Programul spectacolului va include cele mai cunoscute piese din repertoriul Paulei Seling (între care: “Ploaie în luna lui Marte”, “Trurli”, “Ce bine că ești”, “Timpul”, “Promit”), cântece mai noi (“Acasă”, “Pansament”) dar și piese-tribut adus unor mari artiști internaționali (“Caruso”, “I Will Always Love You”, “September” etc.).


Evident, nu vor lipsi nici piesele care poartă emblema Eurovision: “Playing With Fire” si “Miracle”.

Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa “Miracle”, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen. România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Biletele se gasesc la casieria filarmonicii la preţuri cuprinse între 50 şi 85 lei. Organizatorii evenimentului le oferă cititorilor PRESSALERT.ro cinci invitaţii duble (valabile pentru două persoane) la acest eveniment. Fanii Paula Seling pot participa la un concurs extraordinar pe www.pressalert.ro, înscriindu-se până în data de 22 martie 2014 la ora 12, la newsletter-ul nostru. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în după –amiaza zilei de 22 martie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site.

2 COMENTARII

  1. paula seling esti minunata.te ador de cand ai inceputsa canti.teadmir foarte mult si cred foarte mult in piesa ta de la eurovision.bafta. mi-ar face mare placere sa vin la tine la concert si sa te vad in realitate.merci anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.