Accident cu o victimă încarcerată pe drumul dintre Dumbrăvița și Giarmata. Vezi...

Accident cu o victimă încarcerată pe drumul dintre Dumbrăvița și Giarmata. Vezi ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

politia rutiera

Accident cu o victimă pe drumul care leagă comunele Dumbrăvița și Giarmata. Un autoturism s-a lovit de o cisternă, în această după-amiază, în urma impactului rezultând o persoană încarcerată, afirmă Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ISU Banat, pentru a ajuta la extragerea victimei dintre fiarele mașinii.

Și un echipaj de poliție a plecat la fața locului pentru a stabili cauzele în care s-a produs accidentul.

UPDATE Accidentul a avut loc pe DJ 691, la kilometrul 8, la intrarea pe autostrada Vestului, unde conducătorul unui autoturism Volkswagen Sharan a pătuns pe contrasens și a intrat în coliziune directă cu o autocisternă care se deplasa regulamentar din sens invers.


Cisterna era plină cu propan lichefiat. Două persoane au fost rănite în urma accidentului, șoferul Volkswagenului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, și soacra lui, de 60 de ani, ambii din Arad. Șoferul a rămas prins în mașină, în urma impactului, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare. Circulația va fi blocată în zonă până în jurul orei 16.30.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.