EXCLUSIV Planurile fostului director al spitalului județean, după ce a fost înlocuit....

EXCLUSIV Planurile fostului director al spitalului județean, după ce a fost înlocuit. Ce spune despre demiterea sa

3
DISTRIBUIȚI

juganaru2

La 35 de ani a fost directorul celui mai mare spital clinic de urgență din vestul României, și acesta era deja al doilea mandat managerial. Liberalul Iulius Jugănaru, până ieri managerul Spitalului Clinic de Urgență Județean Timișoara, a intrat oficial în ”șomaj tehnic”, și acum își regândește orientarea profesională.

Ce va face mai departe tânărul Jugănaru? Potrivit spuselor lui, plănuiește să devină medic de familie, specializare pe carea  dobândit-o când a absolvit facultatea de medicină. ”Am să îmi reiau activitatea medicală la cabinetul particular de medicină de familie. Momentan nu am membri înscriși. Probabil că îmi voi relua și activitatea universitară, sunt asistent universitar la UMF «Victor Babeș» din Timișoara și mă gândesc serios și la o a doua specializare”, a declarat Iulius Jugănaru pentru PRESSALERT.ro.

Fostul manager al Județeanului nu s-a putut abține să nu fie ironic referitor la schimbarea sa din funcție, spunând că înlocuirea lui infirmă declarațiile guvernanților cu privire la faptul că șefii deconcentratelor nu vor mai fi schimbați politic.

Iulius Jugănaru susține că nu a primit nicio explicație pentru demiterea sa.


”Știu că ministrul nu are obligația să explice. Mie nu mi s-a dat nicio explicație, nici privind raportul curții de Conturi, nici privind alt aspect”, a mai spus fostul manager.

Fostul manager a mai spus și că părăsește funcția fără niciun regret. ”Doresc să le mulțumesc medicilor, șefilor de secții, personalului administrativ din spital pentru colaborarea avută. Cu siguranță pot spune că mi-am făcut treaba în modul cel mai corect, orientându-mă atât spre personalul medical cât și spre pacienți”, a mai spus Iulius Jugănaru. La începutul acestui an arhitecta Casei Poporului, Anca Petrescu, a decedat în urma unor infecții multiple contactate în timp ce era internată la Spitalul Județean Timișoara.

3 COMENTARII

  1. Parerea mea subiectiva: ati fost doar „pila” partidului, al numirilor politice si legaturilor de toate felurile, asa cum se intimpla in Romania! Eu, nu dau, nici doi bani pe diplomele acestea, iar daca ati fi fost un medic bun, nu va venea ideea reprofilarii asa rapid! Asa ca Birsasteanu, ca pregatire, este mult mai bun; dar numirea unui partid, il descalifica! In sanatate, nu au ce cauta politicienii!

  2. Doamne, cine o fi numit o asemenea marioneta la spitalul judetean Timisoara? Doar acum se inteleg neregulile constatate de Curtea de Conturi in unitatea respectva. Acest personaj nu poate avea calitatile manageriale pentu a conduce o asemenea unitate. Va dati D-voastra seama, cata umilinta pentru specialistii acestei unitati; doctori, profesori universitari, academicieni etc. Rusine celor care l-au numit. Rusine celor care l-au acceptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.