Gojira şi Planet H, petrecere cu „de toate pentru toţi“, la Timişoara...

Gojira şi Planet H, petrecere cu „de toate pentru toţi“, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1021737307">

gojira (12) [1024x768]

Amatorii de muzici electronice, rock, pop şi hip-hop au avut parte sâmbătă noaptea de un eveniment de seamă, derulat în clubul Amplificat, în cadrul căruia au fost prezenţi invitaţii speciali Gojira şi Planet H.

Pe numele său real George Andreescu, Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicala electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat şi dubstep. A studiat pianul şi a făcut canto la şcoala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraş şi Ţăndărei – localitatea natală. Predispus către combinaţii îndrăzneţe şi nemaipracticate, prestaţiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.

Planet H (Paul Opriş) este un muzician şi producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”. A fondat formaţiile rock Narkoma şi Godmode, iar de zece ani face în paralel muzică electronică şi este cunoscut pentru remixurile dubstep pe care le-a realizat pentru piesele „Varză” (Viţa de Vie), „Ne Place” (ROA), „Coboară-mă în Rai” (Coma)

Setul lor de sâmbătă noaptea din oraşul nostru a fost unul din categoria „de toate pentru toţi“, în care cei prezenţi s-au delectat cu track-uri din genuri cât se poate de diferite. Astfel, pe lângă piese ca „Fugi” (Gojira & Planet H feat. Deliric) sau „Marea băietzeală” (Gojira & Planet H feat. Kazi Ploaie), urechile petrecăreţilor au fost tratate cu piese Nirvana sau Rage against the Machine, dar şi remixuri după Black Eyed Peas sau chiar Puya („Sus pe bar“). Cei doi muzicieni vor lansa în viitorul apropiat piesa „#MMDJ” alături de B.U.G. Mafia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.