ATAC dur al liderilor țărăniști la adresa fostului primar Gheorghe Ciuhandu: „Era...

ATAC dur al liderilor țărăniști la adresa fostului primar Gheorghe Ciuhandu: „Era reprezentant FSN”. Cine a făcut declarația

0
DISTRIBUIȚI

ciuhandu 05_resize

Prezent la Timişoara pentru a lua parte la alagerile organizate pentru desemnarea unui nou preşedinte al organizaţiei municipale, preşedinte PNŢCD, Aurelian Pavelescu a fost întrebat de presa locală cum comentează faptul că fostul preşedinte al filialei judeţene a formaţiunii sale politice, Gheorghe Ciuhandu, a spus, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că momentan la nivelul judeţului, partidul este condus de oameni pe care el i-a ţinut în plasă.

„Nu aş vrea să comentez prea mult, aş vrea să constat că din 2012 domnul Ciuhandu s-a retras total din viaţa partidului, nu a mai venit la sediu, nu a mai participat la nicio activitate.


Deşi au fost campanii electorale, deşi partidul avea nevoie de prezenţa domniei sale, a dat declaraţii pe care eu nu le pot înţelege nu le pot aprecia atâta vreme cât tineri din partid care aveau 18 ani atunci când s-au înscris în partid şi sunt încă aici. Toţi aceşti tineri aveau nevoie de suportul moral al domnului Gheorghe Ciuhandu. A fost primar patru mandate. Nu voi accepta un asemenea comportament pe care îl consider nepotrivit. Aceste declaraţi care se dau în campanie electorală mi se par nepotrivite cu cât de mult a făcut acest partid pentru domnul Gheorghe Ciuhandu decenii la rând”.

Fostul rector, Ştefan Drăgulescu, a atenţionat că pe vremea când el era membru PNŢCD, adică la data semnării Proclamaţiei de la Timişoara, „Ciuhandu era reprezentant FSN”. Legat de Adrian Orza, fost preşedinte al PNŢCD Timişoara, momentan consilier local, Pavelescu a spus că „schimbarea lui nu s-a produs din cauză că organizaţia mergea foarte bine, era activă, funcţiona şi aveam mii de membri şi cineva i-a făcut o nedreptate lui Adrian Orza”. Şeful ţărăniştilor a spus că este necesar ca partidul să fie condus de oameni cu abilităţi organizatorice, dar că Orza e binevenit să candideze în 2016. Totodată, ideea excluderii consilierilor locali Bogdan Herzog şi Flavius Boncea rămâne în picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.