Concert melancolic extrem de reuşit, alături de formaţia byron, la Timişoara

Concert melancolic extrem de reuşit, alături de formaţia byron, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-740781980">

byron (9)

Timişoara a fost, aseară,  gazda unui concert extrem de reuşit al celor de la byron, evenimentul desfăşurat La Căpiţe prilejuind fanilor un spectacol deosebit, cu un Dan Byron (solistul trupei) într-o formă maximă. Formaţia a prezentat cu această ocazie noul material discografic „Melancolic“, ce cuprinde piesele de pe coloana sonoră a serialului original HBO „Rămâi cu mine”.

Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 și s-au desfășurat la București, în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs, care a coordonat muzica de film și pentru producțiile “The Butterfly Effect 3”, “California Dreaming” sau documentarul “Born and Bred”. Înaintea concertului propriu zis, băieţii au avut o întâlnire cu fanii lor la Librăria Cărtureşti Mercy, unde au oferit un scurt set acustic. Pe parcursul concertului, muzicienii au prezentat publicului atât piese din noul lor disc cât şi melodii de pe albume anterioare, iar una din cele mai de succes piese ale recitalului s-a dovedit a fi „Perfect“, compoziţia celor de la Timpuri Noi.  Muzicienii au reuşit să capteze atenţia publicului printr-un spectacol pus la punct până la cele mai mici amănunte. Ca de fiecare dată, Dan Byron şi colegii lui au reuşit să capteze atenţia publicului printr-o muzică simplă, dar eficientă, care nu conţine acele combinaţii sonore inutile şi întortocheate în care se învârt o bună parte din trupele încadrabile în noul val autohton de rock. Drept urmare, spectatorii au avut o seară plină de şarm, care a continuat cu un set interesant, realizat de K-lu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.