De ce s-a enervat ministrul Dan Şova în vizita la autostrada Timişoara...

De ce s-a enervat ministrul Dan Şova în vizita la autostrada Timişoara –Lugoj şi ce revelaţie a avut

5
DISTRIBUIȚI

dan_sova1520_14398400

Un şir nesfărşit de revelaţii – asta a fost pentru ministrul Transporturilor, Dan Şova, vizita de astăzi de pe autostrada Timişoara Lugoj. Ajuns la Şanoviţa, ministrul a constatat că şantierul era puţin cam gol. Mai exact, de la faţa locului lipseau persoane cheie precum şeful DRDP Timişoara Ioan Ambruş, reprezentanţi ai firmei Tirrena Scavi de la Bucureşti şi unitatea de implementare proiect.

Nervos, Şova s-a apucat să îi la rost pe cei prezenţi la faţa locului, acuzând că vizita sa nu este destul de importantă.


Acesta a avertizat că „unitatea de implementare proiect ar trebui să doarmă pe şantier”. Întrebat de presă dacă găseşte normal faptul că Ioan Ambruş nu este prezent la vizita sa de lucru, Şova a spus că „eu nu sunt secretară la Ministerul Transporturilor să fac invitaţii”. Pentru a readuce situaţia la normal, Şova a cerut luni un raport complet cu privire la lipsa celor care trebuiau să se afle pe autostradă. Totodată, ministrul a avut o nouă revelaţie în concordanţă cu cele apărute după ruperea USL. Acesta a spus că Ioan Ambruş (n.r. numit cu sprijin PNL Timis) nu este inginer de drumuri. Cu toate că a fost indignat de tratamentul de la Timişoara, Şova nu a vrut să precizeze dacă va lua măsuri de destituire a celor care nu îşi fac treaba.

5 COMENTARII

    • FLEGMA psd,lepre care au ocolit 24 de ani Timisul si Timisoara,bazandu-se pe imbecilii cu drept de vot ! Ne meritam soarta,voteaza altii si pentru vestul tarii 😉 Braila,Vrancea,Gorj,Dolj,Vaslui,Teleorman,etc ….si uite asa fondurile stoarse de la noi,merg in zonele „asistate” de socialistiJEGOSI ! macar Transilvania ,Banatul sa le rupa capu’,altfel…ne ducem peALUP !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.